reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Sto lat dla Wisienki !!!! :*:*:*:*

Słuchajcie Maqnio moze miec rozwiazana ciąze bo ma za duzo plynu owodniowego ... lekarz zastanawia sie co zrobic bo chcialby poczekac do 37 tygodnia ... zeby wszystko bylo na 100% rozwiniete plucka glownie . Mala jest zdrowa z USG ale rozwazaja czy nie bedzie miala oxy . podlaczonej ... i nie rozwiaza ciazy bedzie mnie informowac co i jak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie kochne witajcie:-)Dziękuję za życzenia:-) no i doszłam do wieku średniego lat 35:-D
Corin przeczytałam ten artykuł, ja tez mam je wszystkie dziś 4.15 znowu obudziły mnie skurcze, było ich 5 co 11 minut, potem ból brzucha jak na @, potem przeszło i został ból krzyża i takie lekkie skurcze przy spojeniu. Boli mnie krocze jak siadam, zdaje mi się, ze mała wystaje i ją wciskam i pachwiny ciągną i kłują. To promieniuje az do ud....Mała rusza się od jakiegoś czasu mniej ale regularnie. I sama już nie wiem czy mam jechać to sprawdzić na IP czy się przyzwyczaić. Na pewno to nie skurcze BH bo tamte odczuwałam jako twardnienie a nie bolesność.:szok:

Maqno kciuki

Nika ale ona jest chyba w 37t????Czyli co do końca 37?

Ostatnia edycja:
Pipi mnie pachwiny tez bola ale to w sumie nie pachwiny a krocze jak dlugo stoje ... i puchna stopy i mam skurcze jednej z lydek lewej w nocy :) a tak poza tym to ok ... mdli mnie czasami ... ale taki urok byle do konca we wtorek mam wizyte mam nadzieje ze moim Waldim wszystko ok :))))

Wisienko tak do konca 37

WISIENKO!!! STO LAT!!!!!!!!!!!!! I PIĘKNEGO BEZBOLESNEGO PORODU!! ;-)

Magnio będziemy trzymać kciuki żeby było jak najlepiej.
U mnie wczoraj jak zaczeła się burza tak zachmurzone do dziś.,... fajnie.... choć pogoda tylko na spanie..... ja spałam przy oknie otwartym na oścież prawie bez przykrycia tylko brzuszek i nerki a mój bidulek zakryty po uszy heheh i ciagle w nocy jak wstawałam mówiłam ze mi gorąco.... ;-)

dziś w nocy mnie tak złapał skurcz w łydkę maska az szybko się zerwałam i zaginałam stopę na piszczel...a łydka boli mnie do teraz.... a na dodoatek wczoraj chyba rwa kulszkowa w pr stronie..........wrrr nogę mi odjeło.... nigdy tak nie miałam.......

OOOO właśnie przyszedł mi materac do łożeczka...zaraz przymierzę czy pasi bo wymiar 110x70 heh

dziendoberek :-) wlasnie doczytalam o Maqnio
ej a to nie bylo tak ze jak jest za malo plynu to zle? a ona ma za duzo i tez niedobrze? nie rozumiem...:dry: ktoras wie o co w tym chodzi?

WISIENKA 400000000 lat :-D szybkiego rozwiazania i zdrowej kruszynki :-):zawstydzona/y:

hihihi zuzu tez mialam dzisiaj pierwszy skurcz w lydke fiu fiu ... STRASZNE uczucie gorsze od tzw "mrówek" :p

Emko Mi Maqnio powiedziala ze jak jest za duzo to moze swiadczyc o tym ze mala moze ale nie musi miec problemow z nerkami albo ukladem pokarmowym moze byc cos nie tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzymam kciuki za maqnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
eh mnie to ciągle coś boli az sie ze mnie czasem mąz śmieje (jakby to było zabawne)
vero a jak ty sie czujesz fizycznie i psychicznie ..kryzys troszkę przeszedł

wisienko
wiek średni jest najlepszy :-D
corin jak bedziesz czytac wszytskie te pierdoły to nakopię cię w zadek... do łozka odpoczywac, brac nos-pę i czekac ....zakaz odwiedzania blogów, srogów o porodach inaczej nam się wykończysz
dodi codziennie mnie zadziwiasz ty i ta godzina :-D

Madzia cos Ty ... jak mysle o bolach to mamciarki na plecach ... juz mam wizje ze mdlec bede .. ze zaslabne ze to tak ogromny bol :/ a wtedy co Waldiemu moze sie stac ...ja nigdy nie mialam tak ogromnego bolu prawdopodobnie ktory mnie czeka wiec... mozliwe ze nie spodziewam sie tego co mnie czeka i STRASZNIE sie boje ze nie podobolam i ogarniaja mnie na tyle pesymistyczne mysli typu ze nie dam rady... ze nie zdolam urodzic bo bol bedzie tak ogromny ze bedzie cos nie tak ze mna :( i cos mi sie stanie
I wiem skad to sie wzielo bo od poczatku mam schizy przez bratowa ktora urodzila w 23 tyg. i nakrecala mnie iz porod to istna masakra... potem kolezanki ktore rodzily sasiadki :/ ja mam pecha a ich to chyba rajcuje ze moga postaraszyc albo mowia juz prawde sama nie wiem zdania sa podzielone " Nie ma sie czym martwic jakos to bedzie " Albo " Nie jest tak strsasznie " albo " Istny koszmar ledwo przezylam "

reklama
Ja tez mam wszystkie o ktorych ona pisze, a do tego dzis te jajniki, i wcale nie przechodzi przy chodzeniu, wrecz przeciwnie. Mloda od wczoraj jakas spokojniejsza, nawet sie zastanawialam czy do przychodni dzis nie podejsc zeby sprawdzili czy z nia wsio w porzadku. No i lece z wagi. Juz mam prawie minus kilogram, nie zebym narzekala, ale ;-)
Do tego bol z krocza promieniuje mi do ud.

Kopnijcie mnie w d... Bo sie naprawde nakrecam.

Niby rodzilam juz dwa razy, ale jeszcze ani razu akcja sama mi sie nie zaczela, wiec jakbym rodzila pierwszy raz...

Corin posluchaj rady mailuj i wykap sie, przeciez czytalas wczoraj ze skurcze i inne dziadostwa znikaja po dobrym wyszorowaniu ciala :-D

a tak na serio to dobrze kobita radzi, z dwojka dzieci i tesciowa nie ma zartow, dzieciaki niech zajma sie domem, sa juz na tyle duze, tesciowa niech sobie sama herbate zrobi a ty zamow pizze i tyle, wypoczywaj ile mozna!!!!!!!!

Emko Mi Maqnio powiedziala ze jak jest za duzo to moze swiadczyc o tym ze mala moze ale nie musi miec problemow z nerkami albo ukladem pokarmowym moze byc cos nie tak
a tego sie nie da sprawdzic na usg? od razu musza rozwiazywac? dziwnie troszke, ale przeciez czasami sie zdaza ze kobiety maja duzo wod plodowych ...

Do góry