reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja tez mam wszystkie o ktorych ona pisze, a do tego dzis te jajniki, i wcale nie przechodzi przy chodzeniu, wrecz przeciwnie. Mloda od wczoraj jakas spokojniejsza, nawet sie zastanawialam czy do przychodni dzis nie podejsc zeby sprawdzili czy z nia wsio w porzadku. No i lece z wagi. Juz mam prawie minus kilogram, nie zebym narzekala, ale ;-)
Do tego bol z krocza promieniuje mi do ud.

Kopnijcie mnie w d... Bo sie naprawde nakrecam.

Niby rodzilam juz dwa razy, ale jeszcze ani razu akcja sama mi sie nie zaczela, wiec jakbym rodzila pierwszy raz...

Ostatnia edycja:
reklama
corin u mnie tez akcja sie sama nie zaczeła a rodziłam 2 razy , raz to tylko wody odeszły i zadnych bóli ale wywołali w szpitalu , nic sie nie przejmój bedziesz napewno wiedziała kiedy ten czas nastapi a takie teraz skórcze i pobolewania to juz wiesz ze to normalne , jeszcze troche musimy to wytrzymac , ale jestesmy silne baby to damy rade

No i jestem....

mailuj, no coś ty?? czy ja kiedyś o 13 wstałam?? haha :-D:-D ranny ptaszek ze mnie:):)

Ejj dziewczyny, a mnie nic nie boli..i ja za to sie stresuję, że znowu nic samo sie nie rozkręci..
A w sumie od dziś już moge spokojnnie rodzić, bo to już 38tydz sie zaczął :szok:

sestina, mnie sie podobaja numery 7, 13, 14 :-)

Ostatnia edycja:
Wolałabym żeby mi już nie pomagali tym razem... ee tam za szybko.. byle do poniedziałku hehe..wtedy przyjdzie łożeczko:)

dobra, śniadanko zjedzone, teraz mała siesta mi się należy..ale taka ciut ciut:):):)
do zobaczyska

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki

U nas chlodno i przyjemnie -jak dla mnie moze tak zostac :)

Mam jakas faze na truskawy - moge zjesc do 2,5 kg dziennie... I ciagle mi malo! Po tych hiszpanskich i belgijskich mutantach, ktore mozna bylo kupic w Luksemburgu, nie moge sie najesc naszymi truskawami; MNIAM

Sestina, ladne te literki. Rozwazam zamowienie takich. Ale sprzedawca bedzie niedlugo na urlopie i moga przyjsc dopiero gdzies tam w lipcu

Qrcze, jak odroznic te skurcze? Bo ja naprawde nie wiem. Boli czasem w pachwinach, ale bolalo i 2 miesiace temu... Mam to gdzies, zaczne sie szykowac jak objawy sie nasila istotnie, bedzie bolalo i/lub odejdzie czop badz wody. Inaczej musialabym zamieszkac w szpitalu.

Buziaki i milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek

sestina 9,17,33
wisienko sto lat sto lat i przyjemnego porodu :-)

mi badania u gin nie przeszkadzają, nie czuję dyskomfortu i nie mam poczucia, że mi coś tam "zruszy" przecież badanie nic nie popsuje czy nie wywoła porodu, jeśli organizm nie jest gotowy, bez przesady...;-)
a mam wrażenie że jednak usg usg, a sprawdzenie "naocznie" pozwala na wykrycie innych rzeczy

no to ja nie mam żadnych skurczy :szok: albo ich nie czuję (w co raczej wątpię) jedyne co znam to ból krzyża i pachwin jak długo chodzę czy stoję

oszqurde @@@@@ za wizytę - czekamy na newsy!

Ostatnia edycja:
Do góry