reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

wisieńka kochana też tylko wiatrówkę posiadam nic mocniejszego nie mam :-( ło matko jeszcze sowa współczuję
Hhahahaha chude lisy dobre :-D:-D:-D
sis faktycznie rano wstałaś :-Dtaa jak ztej reklamy spocona klatka mężczyżny oparty o maskę auta i ściera pot z czoła hahahaha
marzencia bardziej mi chodziło o opinię o nim,bo wiem,że gabinet ma prywatny u Ciebie w mieście :tak: a w szpitalu tutaj urzęduje ale nie wiem czy tez w Jastrzebiu pracuje ;-)
Corin cholera no bo to te kuraki mnie budzą i później tak mi się w głowie przestawia :-D:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
buuu nie mam batona ale mam "męzowy" sorbet porzeczkowy:)) chyba się nie pogniewa hihi ja swoj wczoraj juz wcięłam to dzis drugi nie zaszkodzi hihi
na 2 mam dzis fryzjera i musi mi ładnie zrobic łepek co by chociaz na dwa miesiace starczyło:)bo kiedy ja sie potem wyrwe

Jak będziecie tak szybko pisac to nie nadąże z odpisywaniem:-D
Psota kładz się z powrotem :-D
Corin no jak to nie zrozumiałaś go, męski tok myslenia:-D
mailuj ja wczoraj strzeliłam sobie pedicure
Dodi napisz :-D
orchi dobrze, ze kukułka jkjuż przestała sobie używac bo też wkurzająca była, ale one tylko w okresie sexu

Co do allegro... Kiedyś bawilam sie w robienie biżuterii i chcialam zrobić córce kolczyki z metalowymi różyczkami. Znalazlam takie na allegro, ale sprzedajacy nie miał tam podanych rozmiarów tych różyczek. Napisałam więc z prośbą żeby zmierzył jaką mają średnicę.
Jego odpowiedź mnie powaliła, bo napisał mi:
"Różyczki nie sa ani duże ani male"
Ręce mi opadły wiec tylko na bezczelnego odpisałam:
"W takim razie dziękuję, nie nadadzą się, bo potrzebuję takie w sam raz"

Nie odpisał, a ja kupilam u kogoś innego.

Hehehe, to się nadaje na piekielni.org gdzie ludzie opowiadają jakich mieli sprzedawców/klientów :-D

Tak mówicie o słodkim że ja też mam ochotę na jakiegoś snickersa i kakao, a nie chce mi się iść do sklepu :-)

Wisieńko, mój przezorny mąż kupił specjalne nakładki na fotele samochodowe, żeby siedzenia nie pogniły (!) gdyby mi wody odeszły w aucie…

Corin, jakoś muszę uciszyć to poczucie winy;)

Sis, widzę, że mnie dokładnie rozumiesz z tą fantazją… niech już będzie 37 tydzień… grr… ;)

reklama
Magia, dzięki, dzisiaj lepiej, chociaż nadal mam brunatne smugi, ale mam się tym nie stresować..no i to spojenie.. ja Was podziwiam jak Wy mogłyście z tym żyć..ja nawet nie umiem się przewrócić na łóżku.. porażka

balkan, ja też się zbierałam z tydzień i coś tam podszykowałam, ale wczoraj jakoś tak szybko mi poszło :) więc już są 2 walizki - jedna dla mnie, druga, mniejsza dla małego

corin, to zapewne na całą partię..nie wierzę żeby byli aż tak rozrzutni :-D

Mimi, jajecznica na boczku -blee?? no coś TY! toż to najlepsze jedzenie;-)

malamii, to teraz urządzanie na całego :)
sestina, ja planuje na bikini głównie i też nastawiam się na kilka razy..

Do góry