reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Magia, ja nic nie sugeruję, hehe;)

Ania, u mnie do 30 tc co chwilę coś się dział, krwawienia, twardnienie brzucha, skracająca się szyjka, skurcze i diagnozy: poronienie zagrażające, a później poród przedwczesny. Za to teraz (odpukać) nic się nie dzieje, chyba tak mnie lekami wyhamowali, że urodzę jeszcze po terminie;)

Corin, ja Ci nie pomogę, bo nie czuję takiego bólu.

Sestinko, no prosze, jaki miły pan:)

Iwonuś, Ty odpoczywaj!

Dziewczyny, wiecie co z Weroniką???

reklama
Psota, ja oczywiscie, zeby nie bylo,nie narzekam na to ze ciaza tak dobrze przebiega;-) Tylko wlasnie jak czytam o tych Waszych szyjkach i skurczach itp. to mi sie wydaje ze ja nigdy nie urodze!

dziewczyny wróciłam po wizycie i jeszcze 10 minut temu byłam szczęśliwa.. teraz czekam na wyrok..

najpierw napiszę co na wizycie..
mały waży niecałe 3kg (2940g), lekarz mówi, że do porodu będzie ważył max. 3500 i ze to dobrze, patrząc na moje gabaryty; brzuszek też ma mniejszy o jakieś 10dni, ale mam się tym nie martwić.. za to nóżki długawe:)

u mnie: szyjka faktycznie ma niecały 1cm, rozwarcie na 3 palce, lekarz poczuł włoski małego:) czyli jest nisko w kanale.. przewiduje, że poród nastąpi w przeciągu 10dni, mam odstawić wszelkie leki, bo tylko hamują to co nieuniknione

a teraz czemu czekam na wyrok.. bo dojechałam do domu a tu krew.. żywa czerwona.. czekam aż oddzwoni lekarz, bo ma akurat pacjentkę.. możliwe, że to od wymazu i badania..dlatego staram się być spokojna i opanowana.. mały się rusza i ma czkawkę..

reklama
Do góry