reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dziewczyny wrzucajmy gratulacje na właściwy wątek bo główny nam się przypcha, jak zaczniemy rodzić na dobre:-)

gocha no to wszystko wskazuje, że będziesz druga...

a może gon1i się z wrażenia poprzestawiały cyferki w smsie i maluch waży 2500?

veronique leż i i wietrz, żeby jak najmniej podrażniać, a na wizycie gin na pewno coś zaradzi...

zuzu 2 kg to nie tak zle, dzieciaczki z waga po 500 kg daja rade, na pewno chlopak silny :-)
choc rzeczywiscie jak na prawie 37 tc to chudzinka ...
Em_ka o tych twoich ogórkach mowią w całym świecie. Więc seks przerwany na poziomie europejskim. Nie byle co ;-)

mailuj dziekuje :-D przynajmniej ty potrafisz dostrzec zalety w tak wielkim wypadku przy pracy :-D kochana jestes :-D teraz czuje sie szczesliwa ahahhahah

mi maluch dal w kosc dzisiaj, czuje sie jakby po mnie czolg przejechal, tesciowa zapadla na sen zimowy o 16 i obudzila sie dopiero jak szwagierka przyszla po malego. Maly dzisiaj prawie w ogole nie spal, mialam ochote go wystawic na balkon bo bylam juz tak znerwicowana. Pozniej daqlam mu butle i sie przytkal po czym przyszla szwagierka i go zabrala, a ja pol zywa jestem. BOze mam nadzieje ze jutro bardziej spokojny bedzie.
Od 9 miesiaca juz sie nie podejmuje opieki nad nim, za duzo nerwow i sily mnie to kosztuje, tez chce wypoczac przed porodem a maly jeszcze mi go przyspieszy...

Niczko poloz sie do lozka, zdejmuj gacie, rozkracz nogi i tyle, niech sie wietrzy. Rzeczywiscie czasami mozna przesadzic nieswiadomie z higiena i pozniej naturalna flora sie zalamuje i powstaja coraz to wieksze infekcje, jedna za druga az dochodzi do wyjalowienia. Strasznie ci wspolczuje i mam nadzieje ze to paskudztwo przejdzie :*

Ostatnia edycja:
gon1a gratulacje. Lzy same ciekna. nasz pierwszy lipcowo-czerwcowy bobasek.
gocha trzymamy kciuki za Was. czekamy na wiesci.

dziwczyny dopakowywac torby bo tu jak na rosyjskiej ruletce nie wiadomo na kogo wypadnie.

Silwia nie strasz,ja też zaczęłam 36 tydzień i zdaje się Wisieńka i inne....no tak maleństwo decyduje ,nie my,wody odpływają i pyk maluch na świecie:)

reklama
JEZUSIE NORMALNIE NIE WIERZE ZE MAMY PIERWSZE LIPCOWE MALEŃSTWO NA ŚWIECIE!!!!AZ SIE ŁEZKA W OKU KRECI!!! JA CIE TO JUZ SIE ZACZEŁO JUPI!!!

emka a no pewnie..lipcówka zostaje sie juz do konca zycia, bez wzgledu na wszystko:)!

Do góry