reklama
Veronique1986
Fanka BB :)
Konwalianko moze to i lepiej bo ja mam juz zlozone lozeczko i torbe spakowana i jeszcze bardziej sie irytuje zee e nie wiadomo kiedy zaczne rodzic a tutaj jeszcze tyle czasu :/
Veronique1986
:> no i dobrzeee i bedziemy wszystkie siedziec w domeczku :> sluchajcie jak mozna stwierdzic ze sacza sie wody plodowe bommm na majtkach zauwazylam po srodku troche sluzu a na zewnatrz znacz sy sie w okol jakby .... wiecej samej wilgosci wody nizeli bialego sluzu po srodku jesttt trocvhe sluzu a wokol mokra plama :/ a moze to taki sluz
hej brzuchy :-)
Veroniczka taki sluz, ja mam teraz tak prawie co dzien, tez ostatnio sie pytalam dziewczyn. Widocznie pod koniec juz coraz wiecej go wycieka i to w roznej postaci. Ja mialam nawet cos a'la czop galaretowaty ktorego nigdy wczesniejnie widzialam.
ja dzisiaj nawet przespalam noc, po tym jak mnei obudzil deszcz (bo spalismy przy otwartm oknie) poszlam je zamknac i szybciutko zasnelam. CHyba dalej odsypiam tamta noc
smigam was podczytac, co tam naskrobalyscie :-)
Veroniczka taki sluz, ja mam teraz tak prawie co dzien, tez ostatnio sie pytalam dziewczyn. Widocznie pod koniec juz coraz wiecej go wycieka i to w roznej postaci. Ja mialam nawet cos a'la czop galaretowaty ktorego nigdy wczesniejnie widzialam.
ja dzisiaj nawet przespalam noc, po tym jak mnei obudzil deszcz (bo spalismy przy otwartm oknie) poszlam je zamknac i szybciutko zasnelam. CHyba dalej odsypiam tamta noc
smigam was podczytac, co tam naskrobalyscie :-)
Veronique1986
Jeeeejuusss Emko zeslij na Kujawsko pomorskie DESZCZ BLAGAM ...
emeczka dobrze,że się wyspałaś kochana a u mnie wieje ,że okno zamknąć musiałam zostawiłam tyl;ko balkon a firankę mi pożera za zewntąrz
Nika ja też mam takie upławy nie stresuj się na bank nie przegapisz porodu ;-) a czasu jeszcze masz troszkę a sąsiadek nie słuchaj olej je i tyle
sestinka hahaha dobre ale faktycznie coraz bardziej mokro się robi
Nika ja też mam takie upławy nie stresuj się na bank nie przegapisz porodu ;-) a czasu jeszcze masz troszkę a sąsiadek nie słuchaj olej je i tyle
sestinka hahaha dobre ale faktycznie coraz bardziej mokro się robi
Veronique1986
verio tia.....śluz plus chlupiąca woad to u mnie codzienność a jak chlupnie czasem to az pod pępa;P)
Sestinko hehehehehehh tylko ze mnie jeszcze od czasu do czasu zaswedzi ... mam nadzieje ze to dziadostwo nie wraca ... ale staram sie o tym nie myslec .... dzisiaj na zakupach widzialam kolezanke juz jest poltora tygodnia po terminie i powiedziala ze nawet nie czuje sie jakby na cos sie zapowiadalo .. a czuje sie Świetnie !!!! :>
Aaaaa Orchideo ja to tak roznie z tymio sasiadkami mam ale staram sie jednym wpuszczac drugim wypusdzczac ale wydaje mi sie ze one maja satysfakcje z tego ze strasza:/ serio... normalnie czerpia z tego wielka przyjemnosc ze moga postraszyc ...
Ja jak juz mowilam / pisalam boje sie tylko tego ze mam strasznie niski prog bolu ... :> i ze po prostu bol bedzie nie do wytrzymania ale z drugiej strony tluimacze sobie to tak przeciez kobiety nie koncza na jednym dziecku maja i 2 -3 -4 dzieci wiec to chyba oznacza ze te porody nie sa JAK Z horroru a bole tez sa do wytrzymania
Ostatnia edycja:
reklama