reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej kochane no i zaczelo sie siedzenie samej:/ ale tesknie za moim Misiaczkiem szok juz dojezdzaja do granicy to niecale 12 h a co mowiac miesiac ahh

Jakos brak weny na pisanie...

wisienko heledorka pisala, ze powstawia te watki na gore jak sie ktoras z nas juz rozpakuje i wtedy zrobi tez liste z rozpakowanymi maluszkami:)
konwalianka negocjacje z Rózinką trwaja..:-)

Witam lipcoweczki:-)
Ufff przeczytalam wszystko ale jak pisalyscie problemy z koncentracja i pamiecia wiec nie wszystko pamietam:zawstydzona/y:
Dopiero pisze bo przez godz bolal mnie brzuch jak na okres ale doczytalam rade corin bede stosowala oby pomoglo bo wizyte mam 16ego:tak:
Konwalinka pobilas mnie z szyjka:tak:
Balkan, Maqnio ja tak samo gdy wyje moglabym nie racac do mieszkania:-D
Katerina tak jak dziewczyny pisza waga nie ma co sie przejmowac;-)wazne ze mala zdrowa:-)
Margerita jak fajnie ze znasz termin:-)
Holedorka dzieki za nowe watki:-)
Psota upuscili Ci krwi, nie ma co:-D
Magia poczatki lezenia sa trudne ale jak pisala Maqnio da sie rade ja lezalam od polowy marca;-)
Emka mnie tez wkurza takie pytanie, dzis na uczelni uslyszalam je x razy:wściekła/y:ile mozna...
Corin chwal sie meblami:tak:
Mailuj dobrze ze nie zostawilas tej sprawy bez rozglosu:tak:
Anulka szybko zleci, zobaczysz:tak:
Weronika masz arcje ze nie jedziesz, nie ma sensu zeby sie denerwowala:tak:
Teska a wlasnie bylam ciekawa jak w szpitalu:tak:
Marzenka a co tam raz mozna sobie pozwolic na truskawki, nic sie nie stanie;-)
Wisenka, Orchidea Kkasiulka, Aleksandra, Mimi, Sestina pozdrawiam (mam nadzieje ze nikogo nie pominelam jesli tak przepaszam, chyba wybaczycie sklerotyczce w ciazy:-D)
A co do egzaminu zaliczylam na 3 plus zla jestem na siebie bo u tej kobiety nigdy tak zle mi nie poszlo ale pocieszam sie tym ze maglowala i byly same 3, wybilam sie a co:-D(podobno tak pytala bo luzie na wyyklady nie chodzili, jak juz to po 5 osob)na koniec powiedziala mi ze przytylam ale nie tak zeby nie zrzucic i ze bede miala dziarskiego synka:-)
Dziewczyny a co do watkow jestem jak najardziej za:cool2:

Ostatnia edycja:
Anula mi lekarz powiedzial na takie bole nospa mi zapisal 2 razy dziennie... pomogla mi tez letnia kapiel wymoczylam sie i przeszlo siostra stosowala tylko letnia nie goraca woda...

Anulka ale ja i tak juz biore leki rozkurczowe z powodu szyki(cordafen 4 razy po 1)akurat byl czas tabletki po godz meki i przeszlo:tak:

Witaj Anula! Gratuluję zdanego egzaminu. Podziwiam Cię, że dajesz radę się uczyć. Ja mam wrażenie, że ostatnio skurczył mi się mózg. Może od skurczy? He he he:)

Hej kobietki ,
miała byc dziś wizyta z wyznaczeniem terminu cc a była d...pa! Poszłam i pocałowałam klamke. Moja pani gin zrobiła sobie urlop tyg nie zostawiwszy nawet kartki na drzwiach:( Pal licho termin cc, moge parę dni poczekać, wyniki mam ok i ogolnie czuje sie dobrze no ale wczoraj skończyło mi sie zwolnienie! Miała wypisać nowe a zostałam z niczym. Zestresowałam się jak cholerka. POleciałam do ogolnega a tam sieroty boskie tak namotały przy zwolnieniach, nie wiedziały jaki symbol, daty pokręciły ehhh. Niby że ciężarnym nie czesto wypisuja to nie znają się na kodach. Godzine mi zeszło. No ale grunt że je mam! A no i godz temu dowiedziąłm sie ze jutro wchodzi malarz do kuchni i łazienki- miał po niedzieli. Małz na noc mnie wygania jutro do rodziców. No może i lepiej-szypciej mieszkanko ogarnięte będzie.
Gratuluje Anula zdanego egzaminu!
Konwalianka cieszę się że Twoja wizyta ok:)

Ostatnia edycja:
reklama
Magia mi tez musial sie skurczyc bo wielu rzeczy nie pamietalam :tak:ale egzamin byl z prawodawstwa opiekunczego i troche pamietalam z Artura Lipinskiego bo ogladam:-Dze 2 razy to mnie uratowalo, ogolnie zadowolona nie jestem bo 3+ ale inni 3 wiec zle nie jest:-D
w pon kolejny i na tym koniec:-Dpozniej odstawiam leki i bedzie moj egzamin zycia:-D
Sestina dobrze ze jednak udalo sie ze zwolnieniem ale lekarka mogla wywiesic kartke...

Do góry