Hej bable, ciekawa jestem jaki humor mnie dzisiaj dopadnie, biorac pod uwage ze maly od 40 min siedzi i jeczy i krzyczy (nie placze) i juz sie nerwowa robie to mozna sobie to tylko wyobrazic. Twarz po wczorajszym dniu mam zmasakrowana, moglabym wystepowac w ,,krzyk" eh.. szkoda gadac, cale szczescie ze juz piatek!
Maqniu gratuluje 36 tc, niesamowite jak to zlecialo, teraz to dopiero mi czas zapinkala. :*
Corin ciesze sie ze masz juz prawie wszystko dla malutkiej, ale radosc, a to ze cieszysz sie jak dziecko jest normalne, czasami male rzeczy potrafia ci humor poprawic na caly dzien :*
Psocik ten moj ,,a'la czop" tez tak wygladal jak to opisujesz ty, ale nie byl brunatny, zastanawiam sie tylko dlaczego jak ide rano do wc zrobic siku a pozniej nagle czuje mokro, ide do wc i mam cale zalane majtki, czesc jest wodnista a czesc z taka galareta
nie wiem czy tak ma byc czy to cos nienormalnego bo zauwazylam to dopiero 2 dni temu...
Ja dziś też mam wizytę i co najważniejsze zaczynam 35 tydzień
Brzuchol w nocy ważył ze 100 kg- też macie takie uczucie w nocy zwłaszcza zmieniając pozycję? a miednica jak bolała hohoh
wczoraj przyszedł przewijak i prawie godz go małz skręcam- niby taki zwykły prosty, a tu wez i badz madry bez instrukcji załap jak to ma wyglądać
No w końcu przewijak skręca się nie codziennie
gratuluje 35 tc i trzymam KCIUKASY za wizyte :-) a co dpo brzucha to ja sie partiami przekrecam z boku na bok i do tego jeszcze stekam
mam wrazenie jakbym przezucala 10 kg worek kartofli przez ramie
czyli normalne uczucie wsrod ciezarowek :-)
konwalianka heh to dobre, mysle ze bysmy sie dogadały, sasiadki...bysmy sobie maluszków pilnowały na zmiane
te dwa kolejne watki tez super
i moze jeszcze opowiesci z porodowek?
zgadzam sie zeby zalozyc juz te watki bo lada moment sie pierwsze pisklaczki wykluja
aaa i niech helodorka usunie ta ankiete od studentki, nie kapuje czemu nam nowy temat zaklada zamiast zapytac sie bezposrednio tu na forum, a tylko sie smietnik robi :/