reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

kkasiulka ja tam swoje wiem:-)zazdroszcze tej werwy:)
konwalianka heh to dobre, mysle ze bysmy sie dogadały, sasiadki...bysmy sobie maluszków pilnowały na zmiane:) te dwa kolejne watki tez super:) i moze jeszcze opowiesci z porodowek?

reklama
no i pozegnalam mojego wrocilam do mieszkania i poryczalam sie jak dziecko:( z kim ja wieczorkiem bede lozko dzielic?:( na kogo bede sie denerwowac:( teraz sama musze sie spoakowac bo moja mamcia po mnie przyjedzie... pieska musze odprowadzic do babci mojego ahh ale mi smutno bez niego:(masakra

Dzien dobry piatkowo :-) Przyznaje sie bez bicia - nie nadrobilal zaległości z wczoraj, bo az 30 str bylo :szok: Jak sie czujecie? jak malenstwa?

Ja bylam wczoraj u mojej gin (tej oprywatnie, u niej w szpitalu rodze) i troche mnie uspokoila jak ja zaczelam wypytywac o ta hipotrofie. Powiedzoala, ze bardzo male prawdopodobienstwo zeby cos bylo bo jest tylko tydz róznicy miedzy brzuszkiem a reszta i do tej poryb wsztstko bylo ok wiec na pewno nic sie nie dzieje tylko Nadusia jest mniejsz po prostu, skoro i ja bylam mala jak sie urodzilam (2800). No zobaczymy, do tego 7mego i tak bede sie niepokoic. Na szczescie jeszcze tylko 3 dni bez dzisiejszego..
I odebralam wyniki na GBS - ujemne wiec ok.

Mąż skręcił łóżeczko dla Ewci, teraz panowie noszą cdechy i zaraz zabierają sie za skrecanie mebli. Cieszę sie jak dziecko :-D

A i odebralam wyniki wczorajszych badań, wszystkie książkowe :-) nawet te dodatkowe sprawdzające czy nie mam zatrucia :-)

sis no dla mnie to pora taka normalna 5 rano :-D odkąd mała szaleje w brzusiu jużmkonkretnie to mnie budzi kopniakami,śmiałam się,że tacie chce śniadania szykować do pracy :-D ale ja wyspana jestem więc nie przejmuj się mną :-D
maqnio ja to zacisnę 9tego kciuki,że mi aż odpadną hahaha żebyś Rózię utuliła :-D
kkasiulka emi ja mam na 24 -25 lipiec więc też sam koniec prawie :-D:-D jedno mnie pociesza dłużej pojem owoce pestkowe ale z drugiej strony malutką bym też z tydzień wcześniej chciała utulić a co tam najważniejsze,żeby się zdrowo dzieciaczki nasze urodziły i nieważne kiedy ;)
katerinka to bardzo pozytywna wiadomośc !!! Nie mogło być inaczej jak tylko tak,że niunia zdrowiutka jest i nie masz żadnej hipotrofii :*:*
Corin ja też bym się jak dziecko cieszyła hihi komodę mój jak skręcał to mnie trzepało żeby już prać te ubranka i układać :-D
Za wątkami jestem zaaaa w 100% :-D
A tak z innej beczki wczoraj oglądałam z moim drugą część filmu kac Vegas myślałam,że mała mi wyjdzie ze śmiechu :-D:-D ubawiliśmy się jak dzieci :-D

Hej bable, ciekawa jestem jaki humor mnie dzisiaj dopadnie, biorac pod uwage ze maly od 40 min siedzi i jeczy i krzyczy (nie placze) i juz sie nerwowa robie to mozna sobie to tylko wyobrazic. Twarz po wczorajszym dniu mam zmasakrowana, moglabym wystepowac w ,,krzyk" eh.. szkoda gadac, cale szczescie ze juz piatek!

Maqniu gratuluje 36 tc, niesamowite jak to zlecialo, teraz to dopiero mi czas zapinkala. :*

Corin ciesze sie ze masz juz prawie wszystko dla malutkiej, ale radosc, a to ze cieszysz sie jak dziecko jest normalne, czasami male rzeczy potrafia ci humor poprawic na caly dzien :*

Psocik ten moj ,,a'la czop" tez tak wygladal jak to opisujesz ty, ale nie byl brunatny, zastanawiam sie tylko dlaczego jak ide rano do wc zrobic siku a pozniej nagle czuje mokro, ide do wc i mam cale zalane majtki, czesc jest wodnista a czesc z taka galareta :eek: nie wiem czy tak ma byc czy to cos nienormalnego bo zauwazylam to dopiero 2 dni temu...

Ja dziś też mam wizytę i co najważniejsze zaczynam 35 tydzień;)
Brzuchol w nocy ważył ze 100 kg- też macie takie uczucie w nocy zwłaszcza zmieniając pozycję? a miednica jak bolała hohoh
wczoraj przyszedł przewijak i prawie godz go małz skręcam- niby taki zwykły prosty, a tu wez i badz madry bez instrukcji załap jak to ma wyglądać;) No w końcu przewijak skręca się nie codziennie;)

gratuluje 35 tc i trzymam KCIUKASY za wizyte :-) a co dpo brzucha to ja sie partiami przekrecam z boku na bok i do tego jeszcze stekam :-D mam wrazenie jakbym przezucala 10 kg worek kartofli przez ramie :-D czyli normalne uczucie wsrod ciezarowek :-)

konwalianka heh to dobre, mysle ze bysmy sie dogadały, sasiadki...bysmy sobie maluszków pilnowały na zmiane:) te dwa kolejne watki tez super:) i moze jeszcze opowiesci z porodowek?

zgadzam sie zeby zalozyc juz te watki bo lada moment sie pierwsze pisklaczki wykluja :-D aaa i niech helodorka usunie ta ankiete od studentki, nie kapuje czemu nam nowy temat zaklada zamiast zapytac sie bezposrednio tu na forum, a tylko sie smietnik robi :/

reklama
katerina dobre wiesci kochana, nadia jest po prostu mniejsza, wszystkie dzieciaczki sie roznia, nie ma dwoch takich samych , tak samo jest z waga, jedne sa mniejsze, inne wieksze a wszystkie tak nsamo zdrowe. wysoka waga wcale nie jest wyznacznikiem zdrowia:-)
orchi:* dzieki:* oby kciukasy pomogly:)
em_ka dzieki:* oj leci czas leci, ale to dobrze, juz finiszujemy powolutku:) do heledorki napisalam:)

Do góry