reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Jesteście niemożliwe, znów o zarełku gadacie:-D
A z tym najadanie na zapas to swietnie was rozumie. Z sebkiem miałam termin na wigilię i prosiłam go żeby nie wyszedł wcześniej bo miałam wielka ochotę na makowki i kapustę z grzybami :-D

Byliśmy w ikei. Wróciliśmy jakaś godzinę temu. Zamówilismy mebelki dla Ewci. Nie jestem do końca z nich żadowolona, ale przynajmniej są kolorowe tak jak planowalam. W piątek je przywioza i złoża.

Z tego systemu IKEA | Pokój dziecięcy | System STUVA | Wyposażenie wewnętrzne

Ostatnia edycja:
nie no ja to chyba ide bo slinke mam po kolana hehe
nie no z pieskiem idziemy na spacer do pozniej :*

juz wrocilismy daleko psina nie chciala isc tym lepiej dla mnie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie mamuśki , ja dzisiaj to przegiełam z łazeniem ale miałam tyle spraw do załatwienI, i to w odległych miastach , ze szkoda co mówic , jak wdrapałam sie na 4 pietro to padłam jak pies pluto , słonce mnie opaliło wszystko mnie piecze , w taki upał musiałam jezdzic ach

Poczytam co u was przez cały dzien sie działo , juz wziełam letni prysznic to ulga troche i zmykam spac jutro bede odpoczywac na całego

reklama
Słonka kochane, nie mam siły Was doczytać, przepraszam!

Ale tym z Was, którym obiecałam drożdżowy przesyłam, proszę

IMG_0629.jpg

a reszcie wysyłam deserek, proszę bardzo

IMG_0627.jpg

SMACZNEGO!

Do góry