reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin no moze i masz racje :-) ja sie strasznie przejmuje i zamartwiam kazdego dnia (z reszta chyba nie znajde kobiety w ciazy ktora by sie o nia nie martwila) moze mnie te drugie USG bardziej uspokoi, bo powoli zaczynam popadac w jakies paranoje, ze cos bedzie nie tak, nawet nie chce myslec duzo w przod i wyobrazac sobie mnie z dzidzia na rekach bo jest to tak odlegly temat ze wole nie zapeszac. Nigdy wczesniej nie spodziewalabym sie takiego zachowania z mojej strony w czasie ciazy, to cos niesamowitego i niezrozumialego, tym bardziej dla mnie.
Ja uciekam teraz ogarnac dom bo troszke mi sie ostatnio sprzatac nie chcialo :-D
buzka :-*

Czesc Morgenrood-nie jestes sama w te świeta poza Pl -my tez kolejne czyli 4 świeta spedzamy w UK(choć juz ostatnie).Mi konczy sie 12 tydzień i kilka dni temu zaczełam używać kremu na rozstępy.Mój brzusio jest juz widoczny i wolałam zapobiec mi niz póżniej żałować że sie ociągałam :)Tylko musisz zwrócić uwage od którego miesiąca jest dany krem bo niektóre mozna stosowac dopiero w póżniejszych miesiacach.papatki

W ktorej czesci Anglii jestes? Przed wyjazdem do Holandii mieszkalam w UK przez 6 lat, tam poznalam mojego ukochanego holendra i w koncu muisialam sie zdecydowac na przyjazd tutaj... nie zaluje :)

Oj dziewczyny takie stany lekkiego podłamania to w ciąży najnormalniejszy objaw ja codziennie mam jazdy :eek: czasami popłacze sobie i jakos mija.Musimy to jakoś przetrwać.
maqnio dziękuje :sorry:

Apropopo podlamania mi się przypomniało... Wczoraj wywiozłam dzieci na trening. Stałam i patrzyłam jak wjeżdżają orczykiem na górę i płakalam jak idiotka... czemu?
"Bo ja tez też chcialam jak oni..." Dzis mi się chce z tego śmiać, ale wczoraj opanowac sie nie umialam....

corin :-D o jeju jeju bidulko :*

mailuj doczekać się nie moge!!!! jak się do niego dopadne to udusze z miłosci:-D naprawde się stęskniłam jejuuuuuuu . A co do szykowania to na razie mięcha kupuje jak to mówią przez żołądek do serca :-D musze go popieścić troche:sorry2: najpierw nakarmie a pózniej wykorzystam :cool2:

reklama
Witam, czy Wy też tak miałyście, że objawy minęły jak ręką odjął? Mnie na poczatku bolały piersi i czasami ale to bardzo rzadko mnie mdliło, a od jakichs 3 tyg poprostu nic nie czuje.. i mnie to troche martwi :(

Do góry