reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

orchi ja mam na tego 20 lipca termin, zapytam sie na tym ostatnim USG 20 czerwca czy sie cos zmienilo, ale mam cicha nadzieje ze sie wyprzedzi chociaz ten tydzien zeby miec kruszynke przy sobie troszke szybciej :-D

a plackiem sie nie podziele, nim zdazysz go powachac to juz zniknie z blaszki :-D ahahha

reklama
emeczka też mi się cały lipiec nie widzi jeszcze chodzić w dwupaku ale zobaczę jak mała na siłę jej nie wyjmę hahahaha
taaaa to chociaż powącham drożdżowca hahaha

Psocia a ty to sie nie podlizuj orchi :-D jak ja jej nie dam to nikt jej nie da!! niech sobie wacha :-D a co!! :rofl2::rolleyes:

jak sie skonczy siesta to lece po arbuza, mam juz taka ochote ze szok, soczysty , miesisty i slodziuchny, Nicole tez go wielbi, zawsze ma czkawke jak go wziagam :-D

a moze jeszcze truskawow kupie na koktajl? <mysli> :D

Ale się wyżywacie na mnie hahaha :-D :-D a beż łaski kupię drożdże i upiekę hahahaha
wąchać tylko kurka wodna aż się Michalina obudziła :-D:-D dobra lasencje kochane ja śmigam na tv może cuś poleci godnego uwagi chociaż pewnie nie :eek:
buziammmmmmmmmmmm wszystkie mocnoooooooo

zorah, ty idziesz do szpitala rodzic czy na wczasy? :-D :-D

Orchi, jutro na bank stawiam sie u ciebie na ogórki. Jak mi się chce takich domowych, tylko głowy do tego nie mam ostatnio.
A jakbyś jeszcze miała młoda kiszoną...

reklama
a ja mam termin z usg na 2 .07 i mam nadzieję że nie dotrzymam . już nie mam siły :-(
za te znęcanie : ogórki małosolne, ciasto drożdzowe, arbuz , truskawki nie wybaczę wam dzisiaj . .....:-Dpoczekam do wieczora aż zgłodniejecie i coś wymyslę:growl:

Do góry