dodi_misia
Fanka BB :)
Przyszła pościel, wyglada całkiem calkiem.. jakosć tez super, teraz tylko pranko bo śmierdzi nowością ale sie cieszę! jupi, teraz tylko łozeczko musi przyjść i heja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak to jak.Wystawia sztuczna kanareczkową na parapet i zlatują się wszystkie z okolicy ;-)
co by tylko ich nie ponisoły wodze fatazjimadzia ja chyba termin cc poznam w piątek, tak myslę a co do " odwłaszczania" to panowie nasi nam pomogą- niech sie wykazuja
ja już nie mogę zlitujcie sięmailuj, chyba mam zbyt kosmate mysli, bo skojarzyło mi sie to jednoznacznie, hahahahaha
ii przed cc to na łysola więc nie wykażą się ale do ginka jeszcze teraz mogą zaszalec hehehco by tylko ich nie ponisoły wodze fatazji