reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
magia fakt, wy jestescie bezcenne!! pije wasze i maluszków zdrówko własnie zapijam mleczkiem bo zgaga mega
MADZIA
mama majuni i groszka
z tą alkoholiczką wiadoma sprawa;-)jakoś sobie i z tym problemem poradzimy :-):-)Madzia i ja poproszę drinia z parasolką! A wiecie, dziś tak mi się zachciało alkoholu, że szok. Od razu mówię, że alkoholiczką nie jestem;-)
dodi_misia
Fanka BB :)
Mnie tam do alkoholu nie ciagnie..
a co na zagryzkę sobie wezmiemy? hmmmm może ogóreczki małosolne mniam
a co na zagryzkę sobie wezmiemy? hmmmm może ogóreczki małosolne mniam
MADZIA
mama majuni i groszka
dodi_misia
Fanka BB :)
A ja to nawet piję tę oranżadę ze szkalneczki do whisky hehe.. żeby było bardziej przekonująco he
A
Anulka198424
Gość
witam was wieczornie wpadlam zobaczyc co slychac cale popoludnie smignelo mi przed oczami a to wszystko przez to ze moj przyjechal i czas zlecial no musialo byc slodkie powitanko hehe teraz poprawka jutro wizyta na 16,20 ale musimy jechac wczesniej bo do 14 mam wyniki do odebrania ehh i co tu robic do 16 pewnie jak bedzie pogoda to po sklepach polazimy a pozniej jedziemy do niego i tam bedziemy siedziec bo musze sie mieszkaniem zajac bo jego mamcia wyjechala za granice i mieszkanie na mojej glowie...
MADZIA
mama majuni i groszka
uważaj bo siła perswazji jest ogromna . oby jutro kaca nie było.A ja to nawet piję tę oranżadę ze szkalneczki do whisky hehe.. żeby było bardziej przekonująco he
do jutro kochane. uciekam spać
reklama
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
""magia fakt, wy jestescie bezcenne!! pije wasze i maluszków zdrówko własnie zapijam mleczkiem bo zgaga mega"" możecie to sobie wyobrazić jak byśmy tak na prawdę piły drinki z mlekiem ...tak to tylko ciężarówki smaki potrafią mieszać