reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

hej dziewczynki :-)

Kurcze pojechałam z siostrą do kościoła i coś mnie podkusiło abym założyła szpilki bo już bardzo się za nimi stęskniłam (uwielbiam wyskokie buty) kiedy przyjechałam to tak mi nogi popuchły że musiałam zimnym prysznicem je otrzeźwić. Ciążą naprawdę zabrała mi rozumek :-D

Odnośnie rożka ja mam miękki, przecież nie będę bać się własnego dziecka na ręce brać, przecież muszę je wykąpać i wszystko przy nim zrobić więc według mnie to bezsensu taki rożek. A jak ktoś z rodziny będzie chciał wziąść dzidziusia to w rożek i na podusię ;-) Z resztą w środku lata będzie mu gorąco w tym sztywnym... :eek:

Ja też nie liczę ruchów nawet mój lekarz nic nie mówił abym liczyła, tylko pyta czy często dzidziś się rusza a on jest bardzo aktywny, to uważam żę jest wszystko OK :tak:

Życzę Wam dziewczynki milutkiej niedzielki ;-):-)

reklama
no właśnie dziwne to wszystko. mam nadzieję że szybko wyjdzie do domu.

iwonuś ale chociaż ładnie się prezentowałaś:-D;-)

Iwonuś, jeszcze troszkę i będziesz pomykac w szpileczkach z wozeczkem, teraz sobie odpuść kochana:) ja też uwielbiam wysokie buty, zawsze w takich chodziłam, a nawet jeżdziłam samochodem, ale teraz juz sobie dałam spokój heh.. ale jak urodzę to się wystroję jak na bal i wyjde z malutką na spacerek heh

A tak w ogóle, to smutas dzis ze mnie.. bo mamy dzis pierwszą rocznicę ślubu, a małża oczywiście nie ma.. świętuję sama..hmm raczej nie świętuje......

musisz sobie tłumaczyć że robi to dla was.
a jak chcesz zapraszam po 21 na bb- owego drinka. ja też mam dziś doła i chętnie się napiję:-);-):-D:-):-D:-D

W sumie to ja aż taka sentymentalna nie jestem.. i tak wielkiej imprezy bysmy nie robili z tej okazji, ale pewnie bysmy sobie gdzieś poszli razem na jakis obiadek tylko....ale jednak troszke smutno samej w taki dzień.:)
Ale małz powiedział, że jak przyjedzie za 4 tyg to mi wszystko wynagrodzi:)

Nie ma sprawy MADZIA, drinka sobie chlapniemy i zapomnimy o smutkach hehe

a ja czekam za goscmi i cos im sie do mnie nie spieszy, jak ja nie lubie spoźnialskich..

kkasiulka kochana całe szczescie ze z dzidziem wszystko dobrze, *trzymam kciuki zeby wszystko było ok:)
madzia ja pisze sie z Wami na popijawę:-)a i czekam kochana na twoje foto w grupie, obiecałas wstawic wiec bede cie teraz meczyc:*
dodi 100 kolejnych wspolnych Lat Razem Kochana!! i duzo Miłości!!!

reklama
Do góry