Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Anulka198424 ja przed wyjściem na zakupy do supermarketu odwiedzam toaletę i jak tylko wejdę do sklepu od razu kieruję się w stronę wC bo wiem,że nie skończę zakupów bo znów mi się zachce a do sklepu mam 20 min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Corin, Malinkaizi, Em_cia, Anulka, współczuję Wam tych nieprzespanych nocy, ja śpię jak zabita i to nawet po 12 h!
Em_cia, pokaż się nam, jestem pewna, że pięknie wyglądasz
Kobietki a ja mam do was pytanie ponieważ każda z Was pochodzi z innego miasta to może będziecie umiały mi na to odpowiedzieć;
Moja córeczka jest ułozona poprzecznie więc na ostatnim badaniu USG lekarz powiedział mi że bedę musiała mieć cesarkę bo nigdy z takiego położenia nie pozwalają na poród naturalny; byłam ceraską przerażona bo wolę rodzić naturalnie ale już powoli się przyzwyczaiłam do tej myśli gdy w piatek na wizycie u mojej pani doktor dowiedziałam się,że jednak będę rodzić naturalnie z tym,że po 37 tygodniu muszę przyjechać do szpitala żeby lekarz obrócił mi dziecko w brzuchu. Boję się tego obracania i stąd moje pytanie czy u was w szpitalach coś takiego się praktykuje ?? Boję się ,że przy takim obracaniu dziecko mi się okręci pępowiną albo co gorsze wybiją jej jakąś kończynę. Czy któraś z Was ma wiedzę na ten temat???
emka, TY na samych płatkach żyjesz
hehe, to dobrze, bo już zaczęłam się martwić o Ciebie :-)hahahah nie-ee gdybym zyla na samych platkach pewnie nie mialabym +15 na koncie ale skoro dzisiaj mialam taka bezsenna noc a nie mam ani szyneczki ani serka w lodowce (jak zwykle ) to musze sie ratowac zeby przezyc