reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej kobitki!Ja mam dziś jakiegoś doła,nie wiem mam wrażenie,ze nie zdążę wszystkiego zrobić na czas,pokój nie gotowy-mąż ciągle odkłada malowanie,łóżeczko nie stoi,wózka nie mam,komody nie mam-jestem w proszku:(Wiem,ze niby mam jeszcze miesiąc i 2 tyg ale jakoś chyba panika mnie ogarnęła.....Do tego dobija mnie zachowanie męża,który jest przeziębiony a przeżywa jakby conajmniej zapalenie płuc miał,jęczy,jest drażliwy,męczliwy,matko co za chłopy:(ech jednym słowem dzień do bani

reklama
melduję się 1712.gifimprezkę czas zacząc

Hej kobitki!Ja mam dziś jakiegoś doła,nie wiem mam wrażenie,ze nie zdążę wszystkiego zrobić na czas,pokój nie gotowy-mąż ciągle odkłada malowanie,łóżeczko nie stoi,wózka nie mam,komody nie mam-jestem w proszku:(Wiem,ze niby mam jeszcze miesiąc i 2 tyg ale jakoś chyba panika mnie ogarnęła.....Do tego dobija mnie zachowanie męża,który jest przeziębiony a przeżywa jakby conajmniej zapalenie płuc miał,jęczy,jest drażliwy,męczliwy,matko co za chłopy:(ech jednym słowem dzień do bani
zapraszamy na drinka dla zdołowanych dzisiaj .:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
magia fajnie ze juz humorek wraca. Goscie pojechali uf...wymeczona jestem, maz w pracy a ja taka slomiana woda sobie siedze:)
mimi :* oby jutro byl lepszy dzionek:* nie smutaj:*
madzia dawaj te driny:)
a mnie juz tak muli, ze szok...

Ostatnia edycja:
a my właśnie wróciliśmy z festynu i powiem Wam, że nogi napuchnięte, że szok!Zaraz wstawiam do miski. My dzisiaj bez obiadu, jakoś tak wyszło, teraz mąż robi pizze - zrobię zdjęcie naszego obiado- kolacji:)

nie smutajcie dziewczyny, będzie dobrze, głowa do góry..
dodi - wszystkiego najlepszego, oby każdy dzień był coraz lepszy..
magia, dla ciebie też najlepsze życzonka:)

ja jestem bez sil normalnie.. i jeszcze mam biegunkę (znowu) - ech..

Maqnio No, masz jeszcze nas:-)
Madzia czasem też mam wrażenie, że nie mają;-)

Mnie za to swędzi skóra tak od 2 tygodni. Ale nie tylko na brzuchu, ale i rękach szyi, twarzy. Macie czasem tak? Aż się budzę w nocy, żeby się podrapać. A wysypki żadnej.

rany jakie ja jestem beztalencie komputerowe. teraz skasowałam swój post:eek:
konwalianka weź może sobie węgiel albo ugotuj marchew na szybko

oranżada na zapojkę miała być. co za życie na nikogo nie można liczyć:eek::laugh2:.
dodi ...polewam oczywiście

reklama
Do góry