reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

mam też podwyższone neutrocyty NEU - znalazłam już w internecie że to typowe dla III trymestru ale że aż tak????
mam 8.91 a norma do 7....:szok: w środę mam wizytę to podpytam, ale powiedzcie proszę, jakie wy macie????
pippi nie stresuj się u mnie jest 9.54, więc więcej a i lekarz się tym nie zamartwia.. wcześniej miałam nawet powyżej 10! więc głowa do góry:-)

reklama
konwalianka- hahahaha dobry sen. odrazu mi sie przypomniały słowa jednej piosenki cyt " ona jest pedałem, właśnie sie dowiedziałem ,ze ona jest pedaaaałem" itd...humorek mi sie poprawił

dzięki konwalianka
dziewczyny jesteście super, wystarczy chwila na forum i od razu lepszy humor:-)
co ja bym bez Was zrobiła :*******

Pippi, bakteriami się nie przejmuj, bo to w ciąży normalne, poza ciążą podobno też, tyle, że nie robisz bez przerwy morfologii i póki nic sie nie dzieje, to nawet o tym nie wiesz....

a podwyższone nuetrocyty - nie znam się na tym, ale mój lekarz stwierdził, żebym się nie przejmowała normami na wynikach, bo one sa dla normalnych ludzi, a nie dla ciężarnych - nie szukaj niczego w internecie, tylko czekaj spokojnie na wizytę u gina....

a podwyższone nuetrocyty - nie znam się na tym, ale mój lekarz stwierdził, żebym się nie przejmowała normami na wynikach, bo one sa dla normalnych ludzi, a nie dla ciężarnych - nie szukaj niczego w internecie, tylko czekaj spokojnie na wizytę u gina....

Dokładnie. Nie dajmy się zwariować, kobitki.

wiem że to dla "normalnych";-) tylko wcześniej miałam wszystko właśnie w tych normach i nagle znienacka hoop do góry
w internecie staram się nie czytać, bo wiadomo co można wyczytać... tak sobie tylko zerknęłam na jedną medyczną stronę, bo wizyta w środę a ja niecierpliwa jestem strasznie;-)

aaaaa maqnio gratuluję zdrowej dużej córy!!!

Ostatnia edycja:
Dobry dzień Okrąglinki!

Ja dzisiaj wstałam w dobrym humorku, bo wreszcie moje kochanie śpi obok mnie:) Synuś też chyba jeszcze nyna, bo jak na razie cisza, nic nie przestawia w brzuszku;)

Spałam dobrze, nie licząc drętwienia prawej ręki i skurczy też prawej łydki;) Ale do przeżycia, nie jest źle.

Pogoda w Poznaniu piękna, jednak ten upał, to raczej wolałabym zamienić na przyjemne ciepełko;)

Maqnio, baaaardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze! A Różyczka z tą wagą daje czadu, hehe;) jest prawie kg cięższa od Dawidka;)

Veronique, tym gadaniem o małym brzuchu się nie martw, ja słyszę to non stop, najważniejsze, że naszym syneczkom takie odpowiadają:)

Sestinko, Dawiduś cały czas leży poprzecznie, zmienia tylko strony, raz ma główkę z lewej, a raz z prawej strony;)

Mamucica, ja biorę aspargin 4 razy po 2 tabletki i skurcze łydek mam takie, że nic tylko się poryczeć z bólu;)

Frania, witaj!

Oszqrde, ja mam wizytę 7 czerwca i to będzie 34t i 4d, wtedy pobierze wymaz.

Anulka, to badanie ph, to jest standardowe, u mnie na każdej wizycie gin robi. A co do chorób tarczycy, to tak faktycznie jest, ja musiałam dwa lata się leczyć, żeby maluszek miał w ogóle szanse na przeżycie. Mam nadzieje, że jest zdrowy.

Mailuj, masz kochana zdrówko, od rana śmietana;) Ja dosłownie zdycham po śmietance, pozostaje mi mleko 0,5%;]

Balkan, 110 zł za kg, to chyba mega przesada, kurcze…

Konwalianko, możemy sobie ręce podać, mnie też męczą tabsy te, które muszę łykać na czczo, blee… A sen, hmm… ;)

Zorah i dobrze Twój M powiedział teściowi, co za ludzie!

Balkan, Zorah, ja byłam wczoraj odwiedzić znajomych z pracy i wszyscy faceci stwierdzili, że zadbana kobieta w ciąży jest bardziej pociągająca, niż ta, cytuję: ,,zwykła” hehe;)

Pippi, u mnie 9,2, ale dla kobiet w ciąży są inne normy;) A co do bakterii w moczu, to mi zawsze wychodzą nieliczne, a w posiewie nic, lekarz powiedział, że czasami można skóry dotknąć przy robieniu do kubeczka;] i dlatego wychodzą bakterie, spokojnie:)

Wszystkie niewymienione mamy ściskam!

A teraz zmykam myju myju i am am;)

Ostatnia edycja:
Dokładnie balkan. Cięzarne nie są normalne i to jest w Nas najpiękniejsze :-) Buziole

Psotka to własnie nie mam zdrowia.Juz dopadła mnie zgaga bleeeeeeeeeeee

Mailuj, ale co się najadłaś, to Twoje, a co! ;) to mnie zgaga, jak do tej pory, omija, ale za to łączyć warzyw ze sobą nie mogę, ani jeść nic ciężkostrawnego, bo umieram, wątroba mi żyć nie daje;) A taką mam ochotę na bigosik i d...;)

reklama
Hej brzuchy!Ja niedawno wstałam z bólami nóg i łydek,już nie skurcze a bóle,masakra,lekarz powiedział mi,że nie moze podjąć decyzji jak pomóc na te bóle dopóki nie bedzie wyników badań z poradni ze szpitala,mam więc nadzieję,ze skończą wreszczie ten strajk i badania dojdą w środę do skutku,właśnie wczoraj zadzwonili z przychodni,ze mojego lekarza nie będzie więc idę do drugiego,może on coś doradzi,zawsze to inne spojrzenie na sprawę.Mąż od rana nie w humorze bo w gardle go drapie i oczywiście jak dla każdego faceta to już dramat więc jęczy, marudzi,właśnie poszedł spać i może dobrze przynajmniej spokój bedzie.Jakby tacy mieli 1 okres znieść czy ciążę tak jak my toby się chyba załamali,ech faceci:(

Do góry