reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
mamucica mi gin kazał brać magneb6 2x2 tabletki na takie skurcze łydek
maqnio tfu, tfu! dobra, to Ty możesz już rodzić 9 czerwca, a ja 18:-) W sumie będą już donoszone:tak:

mamucica, dzięki! Mi gin powiedziała, że w tym momencie szyjka jeszcze nie powinna się skracać, ale że źle nie jest. W najgorszym razie jakiś krążek można jeszcze założyć. Ale jestem dobrej myśli. Byle do lipca ;) A potem może już się dziać :) Ja mam termin na 28-ego lipca.

Mój szkrab w równo 31 tygodniu ważył 1724g i pani dr się śmiała, że taki klusek mały z niego :) Śmieszny :) Pucki takie miał i fałdki na pupie :)

Nie no nadrobić Was po 2h to jakaś masakra:szok:
Maqnio gratuluję dobrych wieści i dorodnej córy

Niczko nie smutaj. Ja też nie lubię zostawać sama, szczególnie w ciąży. Ale dasz radę.

oj z tymi męskimi wyjściami to chyba każda z nas tak ma.. ja się boję, że coś mu się stanie, w końcu do domu musi dojechać a nie jest to proste w nocy.. no i denerwuje mnie, bo często ma rozładowany telefon, a brak kontaktu jest dla mnie zabójczy;-)
corin, chyba muszę tak robić, bo mój jak popije, to chrapie tak, ze mam ochotę go udusić:laugh2:
emka, czekamy na foty

Czesc !!!
Ja tu nowa i pewnie nie dam rady tak często zaglądac jak wy!
Mam termin na 28 lipca i będziemy miec chłopczyka tylko z imieniem problem.
Jestem mama Ingi(ma 15 miesięcy). Dlatego brak czasu:-):-):-).
Mam do Was pytanie czy też macie duże upławy???
Nie dawno przeszłam infekcje niby słaba ale wtedy upławy były białe.
A teraz mam takie bezbarwne no i do złudzenia przypominają ten czop co się przed porodem wydziela(tylko że bez krwi)?!?!?! A mam jeszcze czasu a czasu!!!
Nie chce mi się znów do ginekologa leciec, bo czuje się w miare dobrze.
Brzuch mam tak nisko no i miałam skurcze ale w miare mi przeszło.
To wszystko od noszenia małej mi powiedział.
Widze że wy już tu niektóre się zbliżacie wielkimi krokami szczęśliwych szybkich porodów życze. (Córeczke rodziłam 9h i było nawet oki)
Wasze maleństwa kluseczki a moje cięzko określic z reguły mniejszy o tydzień na usg wychodzi ale córka też mała wychodziła a 10 dni przed terminem 3455g miała.
No zobaczymy u mnie też termin ciężko było określic bo nie miałam miesiączki(karmiłam piersią).
Dobranoc

reklama
Frania witaj :) ja mialam uplawy biale ale ustaly jak narazie spokoj.

Coś duzo nas ma przeczucia ze sie wczesniej rozpakuje:) ja tez tylko ja mam dwa terminy 8go i 25ty ale czyje ze bede poczatkiem, nawet mama byla dzis u cioci poloznej i ciotka stwierdzila jak mnie widziala ze nie wytrzymam do tego drugiego terminu no zobaczymy...czas zaczas skladowac torbe:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry