reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sestina szczególnie, że mam do tego mega zgagę;-) Ale wczoraj jadłam na noc ogórki małosolne mocno przekwaszone i na rano... brak zgagi:szok:
maqnio hehe:-) na pewno nie posłucha. Ja czuję, że on też ma jakieś niecałe 3 kg teraz i już się w matce nie mieści:eek: Jak takie wielkoludki zgniatają nam żołądki to co tu się dziwić, że zgaga:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
emcia ide po niedzieli do lekarza wiec zobacze;) i tak do cc nie ma znaczenia dla mnie większego byle nie w poprzek

Weronika, to podłóż Mu miskę pod łóżko na wypadek, gdyby miał do toalety nie zdążyć....

ja do Mateusza co wieczór mówię, żeby nie bawił się moim pęcherzem, ale to niestety nie skutkuje - Emka, mam nadzieję, że Twoje dziecko będzie miało u Ciebie większy posłuch.... :)

Nika, dziewczyno, życia trzeba cię uczyć :-D jak napaskudzi niech sprząta po sobie :-) mój jak idzie na popijawe z kumplami to wie ze po powrocie ma zakaz wstępu do sypialni :-D ściele mu na kanapie w salonie i zostawiam mu wiadro :-D jak nie trafi albo nie zdarzy do kibla, to ma problem nie ja.

Wczoraj przyjechali koledzy i zabrali go na ryby. Wrócił koło 22.00 w międzyczasie musiałam teściowa do pionu ustawić bo chodziła i buczala ze tak długo nie wraca.
Nie ważne ze przez cały dzień narobił sie jak dziki osiol i to wyjście zwyczajnie mu sie należało...

balkan ja chce jedynie zeby sie moja obrocila, o kilogramy ja molestowac nie bede, jaka wyjdzie taka bedzie i taka bede kochac :-D

magia a ja mam w 36 tygodniu :-D wiec nie wiele roznicy, taki swiat niestety, 3 miechy czekac na USG :-(

ja lece po ten wozeczek bo moj juz podjechal pod blok , papatki :-p

corin co racja to racja . u mnie też izolacja po nadmiernym spożyciu . zamykam drzwi do pokoju,otwieram okno i nich się dzieje co chce.rano na kacu kiepsko się sprząta a ja mam ubaw
em ka wklej fotkę szybko jak odbierzesz
maqnio gratuluję udanej wizyty. :rofl2:
vero głowa do góry.wróci:-Doni już tak mają

reklama
Czekamyyy :))):* Emuuu
corin ... tak chyba zrobie z ta emigracja do salonu bo jak mam stawiac wiadro albo miske ... too jak slyszze too "Bleeeeeee" to ja zaraz tez puszczam pawia ... :/ no tak juz mam nie mowiac o tym jak zobacze jak wymiotuje albo nie daj boze mam posprzatac ....
Napisalam mu przykladnego smsa " Kocham Cie ropuszku tylko nie pij za wiele bo bedziesz miec akcje zoladkowe prosze ???? "

Ostatnia edycja:
Do góry