reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

NIka ja mam tak, ze jak mojemu D sie nie chce spac i idzie na salon sobie zapalic to ja tak dlugo na niego czekam az przyjdzie albo ewentualnie odpadam ze zmeczenia. Ale nie nawidze spac sama a jakby mial gdzies wyjsc na noc to nie dosc ze sie porycze to jeszcze spac nie moge i co chwile sie budze. MOze nie mam paranoji ze zaczne rodzic jak go nie bedzie, ale sens jest ten sam, ze nie podoba mi sie gdy nie jest ze mna, martwie sie czy cos sie nie stanie itd... wiec czuj sie jak w rodzinie, mamy podobne fobie :-D

maly brzuch???? :/ moja siora ma dopiero maly, jest w 29 tc i nie ma brzucha w ogole, jest plaska jak ja przed ciaza :/ czym sie ty kobieto przejmujesz ...:happy:

a ja za 20 min ide odebrac wozek od kumpeli, w koncu go przywieziemy to sie pochwale ^^

maqnio no wlasnie, nigdy sie nie dogodzi ludziom, albo cos masz za malego albo za duzego :-D ja cale zycie prawie nie mialam piersi, nie mowiac o gimnazjum i sie ze mnie wszyscy smiali, za to moja kumpela miala takie duze ze jej zwisaly i sie z niej smiali ze je walkiem walkowala :-D ahahha ja sie ciesze z takich, jakie mam, choc nie narzekalabym gdyby mi takie zostaly jak teraz :-D

Ostatnia edycja:
reklama
nika nie ma opcji zadna nie rodzi w maju!!! mnie z kolei mowia" boze jaki wielki"!!! :-D
eh kochane a moj malz pracuje tylko w nocy... i kazdej nocy jestem sama, kwestia przyzwyczajenia:)

Hej, hej!
Aleście naprodukowały:-)
Maqnio gratuluję Wielkoludka:tak: Jak my je urodzimy?;-) Cieszę się, że już zdejmą Ci szew i możesz biegać. Zasłużyłaś!
Niczko Tulę Cię. Ja też nie lubię zostawać sama, szczególnie w ciąży. Ale dasz radę. Zrób dla siebie coś przyjemnego, ale takiego mega przyjemnego. To jeszcze nie będziesz chciała, żeby wracał zbyt prędko;-)
Brzusie, które były dziś na wizytach gratuluję dobrych wiadomości.

Ja cały dzień walczę ze zgagą i pękaniem w szwach (czuję, że brzuch normalnie aż trzeszczy od rozciągania). Niewiele jest pozycji, w których wygodnie mi leżeć, więc budzę się nad ranem.
Piorę ciuszki i końca nie widać!

witam popołudniowo,
umieram po kapuście kiszonej ale była młoda i taaaaaaaaaaaka pyszna a dopchnęłam ją truskawami z bita smietaną ehhh ale Wy to znacie , nie;)?

Balkan, Emka, Teśka super że wizyty i maleństwa ok
maqnio 3100 gram szczęścia;)
psota no łeb w łeb:) Nati lezy od wczoraj główką w dół - tzn ja tak wywnioskowałam bo czkawe ma niziutko i śmieszne napierania mam na szyjkę i dużo " nóżek" nad pępkiem:)

magia ja juz nawet nie mysle jak ja ja wycisne z siebie:) co ma byc to bedzie:) czekaj czekaj jeszcze Stasiulek przegoni moja Rózinke:) i witaj w zgagowym klubie, pije mleko bo inaczej nie da sie zyc.

No widzicie kazda z nas "cos tam z tym mezem ma "
Emka ja tez tak mam kurde i potem sobie mowie do siebie "Ty cholerna egoistko pozwol mu pojsc "
Ale jak pomysle w jakim stanie wroci nie tam na czworaka ale ze bede sie martwic ze nie zdazy do lazienki i bede musiala po nim sprzatac majac fobie EMETOFOBIA to nie fajna sprawa bo sama sie umecze... :(
A wiele mu nie trzeba zeby wypil ...
Ajjj Wy to jednak Kochane jestescie normalnie jakbym miala z 20 siostr :) takich od serducha :* Tak bardzo bym chciala zeby po porodach nasze drogi sie nie rozeszly...

maqnio oooo, nie;-) Ja dziś pogadałam ze Stasiem i poprosiłam, żeby rósł z umiarem:-D
sestinko ale mi narobiłaś smaka na młodą kapustę kiszoną!!!!:-p

emka, vero- mam to samo w stosunku to mojego mężczyny, na szczeście jest domatorem i rzadko mnie stresuje nocnymi eskapadami
magia tylko nie zapomnij o espumisanie hahahha i nie cierp jak ja;)

Niczka ja sie postaram zagladac jak bede miala czas juz PO. WIadome ze jak mi dojdzie praca to wymiar czasowy sie zmniejszy tak, ze ciezko bedzie wygospodarowac troszke czasu, a juz nie ma mowy o nadrabianiu zaleglosci :-D

Sestina nie wiem czy doczytalas moje sprawozdanie dzisiejsze od lekarza. Ja bylam swiecie przekonana ze mala jest glowa w dol bo tez jej czkanie czulam miedzy nogami i napieranie na gorze (myslalam ze to dupka z nozkami) co sie okazalo, ze to co na dole to nozki a to co napiera to nie dupka tylko glowka :eek: zebys ty widziala moje zaskoczenie...

reklama
magia a myslisz ze poslucha? bo wiesz jak to jest z dziecmi..czesto robia swoim rodzicom na złość:):):) ihih. a tak na powaznie to oby byly zdrowiutkie a z cala reszta damy sobie rade:)
nikucha my to bedziemy smigac z wozkami a potem razem siedziec na placu zabaw, nie ma bata:)

Do góry