reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

emka juz nic mi nie mow, nie wiem jak ja ja urodze:) a co do jedzenie to własnie nie jem za duzo, ale leze i to przez to, ze prawie kalorii nie spalam i mała bierze wiecej dla siebie:)

katerinko waga małej sie nie martw, tak jak pisze balkan, wazne ze w normie, łatwiej bedzie rodzic, najwazniejsze ze ma wymiary w porzadku:)
silvia sliczne łózeczko, cudenko!
psotka miłego wieczorku z ukochanym:)

ja własnie wcinam truskawy i zagryzam je abruzem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio to Super że z małą wszystko Ok jaka ona duża, to fajnie że możesz już wychodzić na spacerki :-)

Dziewczyny nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale na ostatniej wizycie ginek powiedział że moja szyjka macicy ma 8 cm jest to możliwe??

Matko dziewczyny, ale Wy duzo piszecie:szok:
Maqnio gratuluje takiego juz duzego skarba:-) nic tylko sie cieszyc:-) o ile to nie pomylka lekarza, bo az sie wierzyc nie chce:-p ;-)

A mi sie truskawek odechciewa od samego czytania ile Wy ich pochlaniacie:-D ile mozna przeciez:-p

Maqnio nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego smsa !!!! :*
A ja chcialam sie Wam wyzalic ... dzisiaj Pawel wyszedl do pracy o 7 o 16 wrocil o 17 do drugiej pracy a teraz polecial do kolegow dawno sie z nimi nie widzial ... i ... staralam sie siee akos wiecie pokazac ze nie jest mi wcale smuino ze Ciesze sie ze wychodzi a rozryczalam sie jak beksa... nie wiem Panicznie sie boje jak go niema ze zaczne rodzic albo cos sie stanie ...
Jest mi przykro bo mijamy sie w drzwiach nawet nie mam sie teraz z kim spotkac...
Bylam dzisiaj u fryzjera nawet nic nie powiedzial caly czas w biegu ...
Jak byl pedzel bylo chociaz glosno ktos polozyl mi sie na kolana jest TAK CICHO ! ...
Strasznie STRASZNIE MI PRZYKRO ... :( NIE WIEM DLACZEGO TAK PANICZNIE BOJE SIE ZOSTAC SAMA W NOCY ....
do tego Pawel zawsze mowi ze duzo nie wypije a potem akcje z zoladkiem ... i pewnie bede miec nie przespana bo bede sie bac ze cos pobrudzi ...
Do tego co mialam mu zabronic jak widzialam jak sie cieszy ... maja rozegrac jakis mecz grajac na konsoli ... Tylko dzisiaj sie zastanawialam glupie to wiem czy ja moze taka nudna jestem ...
Malo atrakcyjna moze on ucieka ode mnie

Ostatnia edycja:
dzieki kochane:*

iwonus 8 cm szyjki? hmm... az sie wierzyc nie chce ze taka dluga, moze cos mu sie pomylilo?
ania zawsze jest jakis blad pomiaru na usg, gin mowil ze na tym jego sprzecie to ok 5% wiec moze wcale nie jest AŻ taka duza;-):-)
nika bidulko!! czekaj czekaj niech mi szew wyjma a wyciagam cie na lody do molusa:* i nie płakaj , małzowin wroci lada moment i podziekuje ze ma taka wyrozumiala kobitke w domku:*

:* Dziekuje Kochana jestes ...
Nie wiem skad u mnie ta paranoja ze jak go niema na noc to ja moge zaczac rodzic :/ albo wody mi odejda ... wkrecam sobie ...
Najgorsze jest to ze Pawel za duzo nie moze pic bo od razu wymiotuje i ... z reguly mam nie przespana noc :( bo boje sie ze nie zdarzy do toalety ...
chcialabym sie przytulic :/ troche egoistka ze mnie wiem ale nienawidze jak go niema w nocy !!!!

Maqnio, gratulacje dla wielkoludka!!! :-) super, że wszystko jest w porządku!

Veroniczka, tym, że facet fryzury nie zauważył, to normalne.... to, że chce wieczorem się z kolegami spotkać i piwa się napić to też normalne i ie zabraniaj mu tego, facet musi mieć życie poza domem i wkrótce dziećmi - przecież Cię nie zaniedbuje. Powiedz mu rano, że chcesz spędzić wieczór tylko z Nim, powiedz mu o swoich obawach, ale nie każ mu murem siedzieć przy Tobie.... a wogóle skąd te obawy.... no przecież nawet jak nie będzie w stanie prowadzić samochodu to istnieją taksówki, więc na pewno zdążycie.... a poza tym do końca maja mamy zakaz porodów odgórnie narzucony przez Mailuj, więc nie masz wyjścia - musisz się zastosować....! :)

Balkan dziekuje .. :*. Sam mi powiedzial ze jutro mi to wynagrodzi ....
Tylko bardzo sie niepokoje jak jestem sama tak byl pedzelek do ktorego sie przytulilam wycalowalam a teraz .... nic :( cisza.. to tylko jedna noc albo kilka godzin ale ..zle mi z tym ...
AAAA i skoro Mailuj mowila ze zakaz rodzenia tooo bede Waldusia trzymac w srodeczku

nika heh balkan ma racje mailuj zakazała rodzic w maju, wiec nie ma odstępstw:) moj tez ma slaba glowe do picia, niby chlop jak dab, a nawet po jednym piwku ma rewolucje:)i nie smutaj, noc zleci ino myk:)

reklama
Hahaha beda jaja jak zacznie cos mnie sie dziac 31 maja w moje urodziny ale slowo to slowo ... rodzic nie bedzre POSTARAM SIE zreszta wszystkie sie postaramy... prawda ?!?!
Wkorza mnie tylko ze wszyscy mi mowia "Booooooooooze jaki Ty masz maly brzuch ,,, jak to dziecko sie tam miesci ... " Wrrrrr

Do góry