reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Iwonus u mnie maly zawsze aktywny, raz w nocy budze sie przez kopanie bo az brzuch rzuca na strony, wczoraj na ktg mialam zaznaczac kiedy czuje ruchy, czulam 40 a na ktg wyszlo kolejne 40, niby ma juz 2,5 kg a jeszcze ma miejsce:tak:
Lece spac w koncu w domku, spijcie dobrze*

od 3 h mala uciska mi miejsce kolo pempka i odczuwam taki bol ze sie zaraz poplacze :-( dlatego ide sie polozyc, jutro na 11 mam lekarza, zobaczymy czy mi przejdzie, jak nie niech mi zobaczy na USG jaka ma pozycje i czym mi uciska to miejsce.
Dobranoc :*

Hej kulki!

Za duzo dzis nadrukowałyście i nie wiem co komu napisać:)

Jutro ide dopiero na morfologie i mocz z rana, a w poniedziałek do lekarza zrobić wymaz na paciorkowce.. i pewnie dowiem sie ile urosła moja kruszynka heh

reklama
A ja Wam życzę miłego i spokojnego dnia :-) Jak widzę jak zastosowałyście się do mojego autorytarnego zakazu,to aż chce się wydać dekret o czerwcu ;-). Ale ne do końca tylko do 23- (pamiętam o cesarkach). ZAkaz wydany :-)
A ja lecę na pobranie krwi :-)

Do góry