reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Co do pożaru to może być ciężko z ugaszeniem niestety. To sama chemia a wiadomo jak się to wszystko pali...

Co do zgagi to ja też mam od początku ciąży. I też nic nie pomaga. Brałam manti, rennie ale doprawdy siostra mówiła że jej przechodziło, mi nie za bardzo. No i podobno jak jest zgaga to będzie chłopak. Ot, taki zabobon.
No i stwierdziłam że jutro na allegro wykupie wszystko co mi brakuje dla malucha. Ot, nie będę się przynajmniej denerwować że czegoś nie mam.

reklama
Maqnio łączę się w tej chwili w bólu z Tobą:baffled: Cały dzień - chrupki, migdały, suche bułki, woda, mleko (ale po nim mi gorzej chyba) i Rennie.
Anetko kupuj, jak zamówiłam wszystko to mi się humor poprawił:-)
Psocia Staś lenił się od rana, a teraz chyba chce mi zmasakrować żebra. Tak się wypina (a może przeciąga?), że aż boli:tak:

Ostatnia edycja:
magia co do mleka to tylko zimne na mnie działa, takie w temp. pokojowej nie daje zadnej poprawy, nie wiem czy to ma jakis sens czy tylko ja sobie wkrecam, ze musze zimne pic, a i próbowałam coca-coli - i kurka tez działa..o dziwo:szok:
psotka:* moja mała buszuje, i zauwazyłam ze np. tak jak teraz siedze sobie to musze siedziec mega prosto jakbym kij w d... miała bo jak tylko zegne sie troszke do przodu to kopie niesamowicie, pewnie sciskam bidulke za bardzo. wiec siedze wyprostowana jak zołnierz:):):)
iwonus Rózinka jak tak dalej pojdzie to pewnie z warkoczem sie juz urodzi:-)

Iwonuś te zwroty z żołądka to chyba nawet gorsze od zgagi:baffled:
Maqnio wyobraziłam sobie Rózię z warkoczem jak się rodzi:-)

Ostatnia edycja:
Magia, no to mój synuś nic a nic, może też mu się nie podoba, jak jest gorąco, no nic, nie panikuję, może za chwilkę zacznie troszkę chociaż fikać:)

Maqnio :*, hehehe, Ty to umiesz mi poprawić humorek, leżę i kwiczę z tego kija w d… :) No to może mała chce Ci powiedzieć: ,,mama, żołnierzu, spocznij!” ;)

Iwonuś, to chyba tylko mój Dawidek ma dzisiaj lenia, hmm...

psota teraz ja leze i kwicze "mama zołnierzu.." dobre kochana, dobre:-D:-D juz dawno spoczełam, zaległam,uległam, wyległam, zabarykadowałam sie...w łózku:-)

reklama
Do góry