reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

znaczy z pisownią czy pochodzeniem? a kosmitką, no bo mi pyka i nie wiem o co kaman, myślałam, że tylko mi tak, ale jak nie, to znaczy, że normalna jestem
no z pisownią :) jakoś tak nie umiem się nauczyć..
heh, albo ja tak jak Ty - kosmita:-)
Patrycja ja tez nic nie wiedziałam.. ale miejmy nadzieję, że Ciebie nie będzie dotyczyć

no no rekordy super!

reklama
Straże jeżdżą cały czas, ciągle ewakuują kolejne domy i mieszkania, obok tej fabryki dezodorantów jest fabryka butli gazowych do której ogień dochodzi!! Nie wiadomo co było przyczyną ale trudno opanować ogień bo ciągle wybuchają nowe chemikalia. Ciągle na balkonie siedzę i patrze czy dymy mniejsze

Ja tym kobieta od osmioraczkow wspolczuje! My narzekamy na samopoczucie to pomyslcie jak ona musiala sie czuc... A ile kasy zeby utrzymac taka rodzine:szok:
Patrycja ugasza napewno niedlugo i wroci spokoj!

Patrycja mam nadzieję, że szybko go ugaszą i będziecie bezpieczni.
Anula fajnie, że już jesteś i masz szpital za sobą:-)
Wisienko Alexandra ja też mam kosmiczną zgagę. Rennie działa na chwilę i właśnie coś jakby ciągle w gardle mi stało. Fuj. Trochę chwilowo pomagają mi chruoki kukurydziane.

Ostatnio wszyscy pytają mnie czy poród na dniach, bo mam wielką kulę zamiast brzucha:szok:

Dziewczyny co do zgagi to dla mnie Rennie jest naprawdę ukojeniem tylko nie trwa niestety długo. Do dwóch godzin ja znów mam niesamowitą zgagę. Jakby wierzyć w zabobon to jak jest zgaga to podobno dziecko ma dużo włosów. I jakbym miała w to wierzyć to moja córcia musiałaby być cała owłosiona bo mnie praktycznie cały czas męczy zgaga.

magia, iwonus, pati ja tez sie łudziłam, ze jak brzucho opadnie to zgaga bedzie mniejsza...iiii...nici z tego. brzuch mam juz niziutko a zgaga jak była tak jest...jak bozie kocham wykoncze sie.:baffled:

konwalianka, oszqrde tak czytam o waszych pykaniach i czkawkach i z tego wszystkiego moja mała właśnie zaczęła mieć czkawkę... to się nazywa empatia:-D

patrycja niech tam szybko gaszą i cię nie stresują, tak mi przyszło do głowy, może nie na miejscu, bo to niezabawna sytuacja, ale może to tego szczura waszego wypłoszy..

no to moja mała będzie łysiutka, bo ja zgagi nie posiadam i nie miałam w ogóle, a brzuch mam raczej wysoko....

aha i cieszę się że anulka u ciebie sytuacja opanowana:-)

reklama
Współczuję Wam, dziewczyny, tej zgagi, ja nie miałam i nie mam, ale może jeszcze wszystko przede mną;) Oby nie.

Patrycjaa słyszałam o tym zabobonie, ale nie wierzę, mi lekarz powiedział, że mały ma sporo włosków, nawet nie wiedziałam, że można to ocenić przez USG;)

Co do nicków, też czasami się zastanawiam co i który oznacza, lub od czego może pochodzić;) Mój jest jeszcze z czasów liceum, bo ja zawsze coś psociłam w szkole, hehe;)

Jak dzisiaj Wasze maluszki? Mój synuś ma leniucha strasznego:/

Do góry