reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
mamucica moze faktycznie by pomogło, wyślę młodego jak wróci ze szkoły, żadne wody, mleko czy kefirki a nawet te wapniowe tabletki co nam można jeść nie pomagają już.

odebrałam wyniki posiewu - znowu mi się jakaś bakteria przyplątała, więc nici z jutrzejszego Pessara - a tak miałam nadzieję na nieco spokojniejsze samopoczucie....

zobaczę zresztą, co jutro powie gin na USG......

Cześć Mamusie!

Wszystkiego naj naj naj z okazji naszego święta:)))

Buziam Was wszystkie!

Balkan, nie denerwuj się, już jesteś po bezpiecznej stronie:)

balkon lipa z tą bakterią . dobrze że jutro wizyta.

wisienko a renee brałaś ! cola jest super ale mnie później boli żołądek . słyszałam że woda zuber pomaga ale śmierdzi i smakuje marnie :baffled:

pippi ja też bym poszła na jakis obiadek albo najlepiej jakby mi ktos go przywiózł do domu :-D
konwalianka ja mam takiego lenia że dzis spałam pól dnia :-Dmaż przyszedł obiadu nie ma:confused:dobrze że tylko frytki wstawić i gotowe :-D

kwoka
gratuluję wizyty . super że mała ma basen. w końcu lato zaraz:-D

co do siary ja nie mam:confused: i nie miałam przy maji i nie tęsknię.

psotka witaj

Madzia brałam renee i nawet nie ma lekkiej ulgi. Mała Emilka za wysoko lezy i wyciska mi soki z żołądka do przełyku:baffled:A ta woda to wiem która, śmierdzi faktycznie. Sprawdze czy u nas jest

Wisienko mi pomaga na zgage mleko neutralizuje kwasy , ale moze jedz potrawy mniej ostre i mniej kwasne , takie bardziej łagodne , zeby nie było tak duzo tych kwasów zoładkowych , ja zauwazyłam ze po niektórych potrawach nie mam wogóle zgagi a po niektórych takich własnie kwasnych ostrych ona daje popalic

witam sie wieczornie:)!

kwoka gratuluje wizyty i zdrowego bąbelka:):):)
wisienko ja tez mam zgage mega meczaca, to nawet nie jest pieczenie tylko ból od mostka do przełyku, na szczescie poki co mleko jeszcze na mnie działa, ale cała reszta typu reni, migdały poszły w odstawke.
balkan niech te bakterie spadaja od ciebie!!! kciuki za jutrzejsza wizyte kochana!!!
anula witaj ponownie!! super ze u was wszystko dobrze i ze masz pobyt w szpitalu juz za sobą!!

za kazdym razem jak Was czytam to geba mi sie smieje:) madziulka ciagla na balkan pisze balkon a na mnie któras z lipcoweczek ciagle pisze maqunio...słodkie to, nie sposób sie nie usmiechac:):):)

reklama
Do góry