MADZIA
mama majuni i groszka
buhahaha:-)a przez ż czy rz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buhahaha:-)a przez ż czy rz?
hehe, becikowe.. a niby koszty zaczynają się odkąd dziecko się urodziMadzia ja jutro idę na badania , też pewnie słono zapłacę. Już przekroczyłam becikowe, którego jeszcze nie dostałam hi hi, na opiekę medyczną w ciąży.
ja mam dokładnie to samo, a w pracy jeszcze mi potrącają za opiekę prywatną, gdzie na usg kolana mój Paweł musiał czekać 6 m-cy!!!i to mnie strasznie frustruje. płacę zaj...składki zdrowotne a i tak tylko prywatna opika wchodzi w grę. za wszystko płacę
jak wyglądają takie nożyczki? bo mnie zafrasowały no i pomysł super, zapewne lepszy niż kwiaty, które w tej temperaturze i tak by długo nie postały..kupiłam jej siedmiofunkcjne nożyczki ;-) A może jakiś deserek zrobię i jej zawiozę do pracy.
Ja mam w głowie jakieś opory co do laktatora, taka dojarka, a ja dojna krowa, ale posiadam i używać zamierzam. Pewnie się z godzinę będę przymierzać zanim go użyję
tak:-)znów płaczęMADZIA to ten reportaż:Gorąca linia - Wideo - portal TVN24.pl - 24.05.2011
Mnie też aż w gardle ścisnęło.