reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

madzia dzieki za kawusie:)

ja do mojej tesciówki mowie "mamo", jakos nie mam oporów, to super babka i kazdej kobitce zycze takiej tesciowej:)

corin takie prezenty to najlepsze co dzieci moga dac swoim mamom, bezcenne:)

reklama
corin super prezencik. Juz sie nie moge doczekac kiedy moj synus zrobi mi taki prezent. musze chyba troche poczekac.:-)

Madzia napewno bedziesz miec mila niespodzianke z przedszkola. masakryczna suma za te badania.

Madzia ja jutro idę na badania , też pewnie słono zapłacę. Już przekroczyłam becikowe, którego jeszcze nie dostałam hi hi, na opiekę medyczną w ciąży.
i to mnie strasznie frustruje. płacę zaj...składki zdrowotne a i tak tylko prywatna opika wchodzi w grę. za wszystko płacę

Moja mam dziś na dyżurze,a jutro wyjeżdża na tydzień w góry. Az się martwię bo co jej nie ma w pobliżu to ktoś choruje, a jak jest to wszyscy zdrowi ;-) Już jej złożyłam życzenia , kupiłam jej siedmiofunkcjne nożyczki ;-) i zastanawiam się co jeszcze. Bo kwiaty z powodu jej wyjazdu odpadają. A może jakiś deserek zrobię i jej zawiozę do pracy.
Madzia ja płacę składkę podwójnie - na etacie i w firmie

a tak a propos teściowych moja poprosiła żebym kupiłam cos przydatnego Krzysiowi. To kupiłam : http://allegro.pl/sliczna-kolyska-lezaczek-auto-fisher-price-okazja-i1623286157.html

Ostatnia edycja:
Hello Matki przyszłe i obecne! Wszystkiego Najlepszego z okazji naszego święta!!!!

Ale żeście nadrukowały od wczoraj - przeczytałam, ale nie pamiętam, co miałam napisać.

Pamiętam, e się ucieszyłam, że Mailuj nie musi się na gwałt przeprowadzać i cieszę się bardzo. Jak zwykle zazdroszę Corin jej dzieci - ale jak to kiedyś moja Mama usłyszała od sąsiadki - Corin - trafiły Ci się dobrze wychowane dzieci..... :)

Ja becikowe wydałam podczas pierwszego USG i USG połówkowego z nawiązką zresztą - państwowa służba zdrowia istnieje dla mnie wyłacznie na IP....

aha - a do Teściowej mówię Mamo od samego początku, a do Teścia - Tato.... ale to są kochani ludzie, więc nigdy nie miałam z tym problemów....

Dziś rano szukając wierszyka dla Mamy, bo mi się przypomniał taki z czasów dzieciństwa, płakałam, jak bóbr..... rzadko mi się to zdarza, ale hormonki czasami dają górę nad rozsądkiem.... :)

Taki bajer jak się je rozłoży to maja nóż, skrobaczke do ryb, otwieracz to butelek i puszek i tam coś jeszcze. No i są na olbrzymim magnesie przypięte do lodówki. Może jej się przydadzą w górach. A i jeszcze ładne są bo wesoło zielone

witajcie
jak samopoczucie u Was bo u mnie z rana zazwyczaj ok
az ciagnie mnie na weekennd za Radom na zjazd klubowy bo beda cale rodziny a ja nie bardzo chce bo troche sie boje
niby nic sie nie dzieje
pesser siedzi w srodku i robi swoje, a propo tego peseera biore clotrimazol i mialam problem z jedo wlozeniem bo mi przeszkadzal ten krazek w sumie to gleboko on nie siedzi ale lekarz zapewnial mnie ze nia ma sily zebby wypadł sam
zaraz lece ruchy liczyc bo zapomnialam z rana

a propo dnia mamy wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego
widzialyscie Komorowski zkładał życzenia wszystkim mamom:szok:
ja wczoraj mialam w przedszkolu dzien mamy dostalam serduszko przepiekne a tatusiowie z okazji dnia taty dostali butelki marzen z kolorowym piaskiem w srodku
byly wierszyki, piosenki, tance ,super az sie poplakalam

mailujuta kolyska jest przesliczna

Ostatnia edycja:
mailuj super kołyska

balkon a ja sie popłakałam jak w ,,dzień dobry tvn" było nagranie do pogotowia jak dzwoniły sąsiadki że kobieta rodzi a raczej urodziła w domu . .poszło w 20 min. i miała 1 ból party. nic nie zapowiadało porodu. i jak puszczali to nagranie to wyłam:baffled:już chyba bym chciała by mały się urodził

Taki bajer jak się je rozłoży to maja nóż, skrobaczke do ryb, otwieracz to butelek i puszek i tam coś jeszcze.
może laktator......:-)bo już nie mam kasy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maqnio bardziej to zabawny, ładny gadżet bo zazwyczaj te wszystkie rzeczy w kuchni są ;-) Ale moja mama lubi takie zabaweczki. Pozostało jej po brzydocie PRL pewnie. No chyba , że w górach zaatakuje ją niedźwiadek, da mu nożyczki i zanim zwierz się zorientuje w ich wszystkich funkcjach to mama zdąży uciec.
Balkan dziękuję. Dzięki adrenalinie mam już zrobione 3/4 i dobrze bo widzę że z dania na dzień chodząc coraz bardziej przypominam pingwinka.
Madzia ja kupiłam, za namową Wisienki ten, cena super i ekspresowo przyszedł http://allegro.pl/laktator-reczny-philips-avent-isis-0-bpa-butelka-i1597232743.html

Dobra lecę stopki robić, kupiłam pedicure, z masażem, parafiną i frenchem na sweetdealu za 50 zlotych.

Ostatnia edycja:
Do góry