reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

konwalianka, ja swojej zlozylam zyczenia jak byl dzien matki we Wloszech, mnie to nic nie kosztuje. Ja tez do niej nie mowie mamo , bo nie przechodzi mi to przez gardlo.

reklama
hej Mamuski!!!

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Naszego Święta!!!!!

patrycja masakra z tymi szczurami, obyście szybko je wypędzili.
basieniak super, ze z dzidzią wszystko dobrze i jaka duża już jest!!
magia nasze bąble idą łeb w łeb - u nas tez wagowo jakies 2, 3 tygodnie przed wyznaczonym terminem:)
madzia ja tez kawke poprosze:)
mailuj super wiadomosci, bedziecie mogli sie na spokojnie przeprowadzic a nie na wariata!
konwalianka u as tez ralacje z tesciami dobre ale my robimy tak ze ja dzwonie do swojej mamy i składam zyczenia w imieniu moim i P. a małz na odwrót.

mailuj super ze macie jeszcze czas.ale i tak życzę jak najszybszej przeprowadzki do nowego domku

co do teściowej to ja zadzwonię i złoże chyba że zapomnę :baffled:ja zwracam się też babciu;-):-)

byłam dzisiaj na wynikach rano i zapłaciłam 170 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oczywiście nakręciłam się i poczytałam w necie i rozszerzyłam listę podstawowych :baffled::baffled:to mam za swoje . a tu koniec miesiąca i z kasą krucho.

maqnio
witaj

PODAJĘ KAWKI I HERBATKI

Ostatnia edycja:
Hej słońca :-) wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki :-) dostałam dziś list od córci i poplakalam sie ze wzruszenia. Najpiękniejszy prezent. Zostawie go sobie do późnej starości.

Ja składam teściowej życzenia. Jest to mama mojego męża, wiec dlaczegoby jej nie złożyć?

Co do mówienia do teściowej " mama" to tez mam problem. Wybrnelam i mówię do niej w 3 osobie :-/ np. "czy mama może ..." nie potrafię zwracać sie do niej jak do mojej mamy.

Byłam dziś w Tesco. Jest promocja na pampersy. Pakowane są w kartony po 162 szt. Całość kosztuje 99,99 wiec chyba sie opłaca, co?

Ostatnia edycja:
Konwalianka moja jak usłyszy te pojedyncze mamo to widzę, że prawie płacze z radości ;-) A mi -wredocie- tak trudno wypowiedzieć to słowo :-(
oj domyślam się.. i wiem, że to naiwne, ale pewnie też chciałabym w przyszłości, aby żona mojego syna tak do mnie mówiła.. jeszcze mam nadzieję się przełamię..a póki co zadzwoniłam do niej i jej życzenia złożyłam - tez bardzo się ucieszyła i przy okazji i ja dostałam życzenia:)

maqnio, no u mnie tak Paweł zaproponował, żebyśmy się wymienili, ale ja i tak zadzwoniłam do swojej (po cichu):-D

Madzia, to jakie badania extra zrobiłaś? Ja mam teraz skierowanie na morfologie, mocz, WR, HBS, HCV, HIV, Toxo, Cytomegalia, układ krzepnięcia.. (dobrze, że mam je za darmo w prywatnej opiece, bo też bym z torbami poszła), robiłaś coś jeszcze?

dziękuję za kawusię

Ostatnio edytowane przez moderatora:
corin to są najwspanialsze prezenty . ciekawe co maja przytarga z przedszkola
ja robiłam :

wr,morf, mocz,coombs,próby wątrobowe, wir.zapalenia wątr typu c,b, test w kierunku toxo,rózyczki, cytomegalia

Ostatnia edycja:
mailuj, ja tez ile razy probowalam powiedziec mamo, ale mam doslownie blokade. Ona jest dla mnie taka dobra. nic nie moge jej zarzucic. Nie wiem czy to z czasem minie.

Madzia ja jutro idę na badania , też pewnie słono zapłacę. Już przekroczyłam becikowe, którego jeszcze nie dostałam hi hi, na opiekę medyczną w ciąży.

reklama
Hej kochane,
ja pędzę do pracy zanieść papiery bo u nas w szkółce dodatkowe parę groszy z socjalu dostajemy w wakacje.
Ja do teściowej mowie mamo i maz do mojej takze. Ale moze to dlatego ze w obu naszych rodzinach pokolenie wczesniej tak było jak i to, że jakos tak spoko i bezinwazyjnie 5 rok " funkcjonujemy " sobie we wspolnej rodzince. Generalnie moja tesciowa mało wtracalska, ma meza po wylewie wiec uwage swoja głownie jemu poswieca. Znowu moja lubi powtracac sie ale przez tel na co mam juz swoje sposoby heheh

Do góry