reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej laseczki :-)
jaki u nas od wczoraj upal, cala noc mielismy okna pootwierane, ja spalam pol naga, przyktyra tylko przescieradlem na brzuchu, teraz jest 10 rano i juz sie wytrzymac nie da. Oj Oj juz widze to lato :szok:
a ja oczywiscie ktoras noc z kolei nie moge spac, budze sie w srodku nocy i tak leze z kilka h :baffled: a to przez psa ktory szczeka na ulicy, a to jakis debil w srodku nocy zaczyna trabic, a to przez biodro ktore mnie boli a jak przekrece sie na druga strone to czuje jak zgniatam mala :-( ale losssssssss...
jeszcze mojemu sie auto zrabalo wczoraj, wysiadly wszystkie tylnie swiatla i musial wstac wczesniej, z reszta ja tez bo zaraz schodze mu ponaciskac pedaly, ciekawe czy uda mu sie to naprawic, zostalo mu 20 min :/ ehh wszystko na raz, jak nie urok to sraka...

hej kobietki,
u mnie apogeum truskawkowe wyniosło 18 zł. Teraz juz sa po 7-8 zł takze coraz lepiej:) Kupiłam tez rabarbar i bedzie kompocik:)
em-ka ja tez miałam tak wczoraj odczucie jakbym mała gniotła bo wbiła mi się w lewy bok i tam czkała, wierciła się wi wogóle heh
psotka fajnie że się odezwałaś:) tęsknota nie miła ale jak rozpala uczucia;)

sestinka ja mam ta niewygode bo moja jest od dobrych 4 tyg w tej samej pozycji, czyli glowa w dole a cale cialo po prawej stronie brzucha, w momencie gdy lewe biodtro boli mnie tak bardzo ze juz na nim lezec nei moge musze lezec na plecach bo na prawym boku wiecznie sie wypina mala i doslownie mam wrazenie jakby lezala kolo mnie a ja przygniatala ja swoim cialem o_O schizuje sie za bardzo i musze odpuscic sobie tez ta pozyje :/ za 3 tyg bede spac na siedzaco jak tak dalej pojdzie

moja od 3 tyg jest ułozona miednicowo- główka gdzieś między moja piersią a pępkiem mi non stop śmika, nozki skrzyżowane nisko, na pęchęrzu głównie czuję:) i "patrzy" przez brzuszek więc bardzo wrazliwa na swiatło jest

sestinka a ty masz planowana cesarke z tego powodu czy nie? a moze sie obroci jeszcze bo jest taka mozliwosc (bo juz nie pamietam czy cos pisalas na ten temat)
ja sie teraz w piatek zapytam lekarza czy rzeczywiscie jest glowa w dole , wnioskuje ze tak skoro ma 3 razy dziennie czkawke i czuje ja miedzy nogami ale wiesz, rentgena w oczach nie mam :-D

reklama
Cześc kobitki kochane i Wasze bąbeleczki :*:*:*:*:*:* :-D jej wlazłam akurat jak temat truskawkowy :-D :-D mniaammmmm Corin już pędzę na ciasto ;-):-D
Mam nadzieję,że u Was wszystko ok i dajecie radę z brzuszkami się kołysać jeszcze :tak: u mnie słońce ale chłodniej więc jest o niebo lepiej niż ostatnie dni ;-) emcia współczuję tych upałów ale teraz nam zostało odliczać tygodnie troszkę lżej Ci będzie tyle ,że malutkiej znów będzie ciepło echhh

Do góry