reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dzien dobry kochane brzusie :)

Ja tez wlasnie wstawilam kolejne pranie, chociaz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam, bo tak jak pisze Balkan dzis w Wawie chlodniej - ma byc ok 17 stopni. No ale moze na balkonie jakos wyschnie.. Zostanie mi jeszcze posciel itp i wtedy zaczne prasowac, oby wtedy byla taka pogoda jak dzis to bedzie latwiej wystac przy tej desce.. ;-)

Myslicie ze jak sie upierze rozki to sie nie popsują? bo wiem, ze tez trzeba wyprac, ale jakos sie obawiam.. :confused:

Pisalyscie o truskawach - ja jeszcze nie szamalam w tym sezonie..:dry:Musze sie przejsc kupic bo tak kusicie :tak:

reklama
Katerina, pranie spokojnie wyschnie, bo może nie jest upalnie, ale nie jest zimno i świeci słońce.... co do rożków, to na moim, też na nazwanych przeze mnie obibokach, czyli tych miękkich obiciach na łóżeczko jest napisane - prać ręcznie, więc jak ich za bardzo nie będziesz gnieść i wyrzynać, to nie powinny się zniekształcić....

a truskawki koniecznie kup - są teraz coraz tańsze....

Witam lipcóweczki :-)
Ogólnie za niedługo wszystkie rodzimy i z tego też powodu mam stres że nie wszystko sobie i małemu uzbieram. Nie wiem, zostały jeszcze do kupienia takie małe popierdółki jak kosmetyki, wyprawka do szpitala dla mnie, ale nie umniejsza to mojego stresu że czegoś nie będę miała a będzie to potrzebne. Ja wiem, że teraz takie dobre czasy są że w każdej chwili można dokupić brakującą rzecz, ale w podświadomości mi to zostaje że CZEGOŚ NIE BĘDĘ MIAŁA.
Ma któraś tak z was?

A no i trochę się stresuję, bo dostałam taki fotelik samochodowy od siostry ale ten jej synek to straszny niszczyciel jest i w tym foteliku brakuje klamerki która zapina pasy na maluchu. Boję się że tego nie dostaniemy, bo ona szukała u siebie i nie znalazła. I w ogóle nie podoba mi się wózek jaki mamy, jest beznadziejny. Nawet nie wiem jak się go składa :-/

Hej brzucholki!Anetka nie stresuj się ja też nie mam jeszcze kosmetyków bo i finanse nie pozwalają,zrób sobie spis co potrzebne i w razie potrzeby mąż kupi,ja tak zrobiłam,wózka jeszcze też nie mam,ale myslę,ze zdążę,jakby co to przecież nawet po porodzie można kupić.No wyprawkę do szpitala trzeba po mału kompletować już to fakt.

I ja się witam.....mailuj zapracowana kobieto...odpocznij!!! bo jak nie teraz to kiedy:dry:
Corin tak to juz z tymi teściowymi hah moja tez zakręcona ale coż w ich czasach takich udogodnien nie było.
Dziewczyny spokojnie ze wszystkim zdążymy wszystko kupimy itd. jeszcze troche czasu nam zostalo.
Co do prasowania hmmm tez czekam na wielkie boom :-D chęci zeby to uprasować tzn pierwszą partię ubrań Olgi.
Przyznawać sie bez bicia co robicie dziś na obiad :dry: u mnie dziś pierogi na truskawkach i ogórkowa.

ja dzis robie lazanie - pierwszy raz w zyciu, ale mam takiego pypcia ze nie odpuszcze nawet jesli ma nie wyjsc i bedziemy zmuszeni jesc kanapki na obiad ;-)

A wczoraj udalo mi sie kupic polskie truskawki, juz gruntówki i zamierzam jeszcze dzis upiec ciasto drozdzowe z truskawkami i posypką...

ja dziś mam wczorajszą karkówkę pieczoną - pycha! a dzś mam zamiar zgrzeszyć i postać troszkę przy kuchni i zrobię biszkopt z brzoskwiniami (niestety jeszcze z puszki)....

ja cały czas mam stracha, że nie zdążę ze wszystkim, no ale najwyżej mąż będzie się musiał wykazać...:) a tak na serio to po piątkowym usg mam zamiar podjechać do Rossmana i kupić wszystkie kosmetyki.... jak dostanę pozwolenie to w weekend podskocze do Smyka i Mothercare i dokupię resztę ciuszków.... i to chyba będzie wszystko - a na resztę czekam z allegro...

reklama
Do góry