reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Widze, że u każdej dzis cos dobrego... Teraz to dopiero mam smaka :-)
Jestem z siebie dumna - zrobiłam dzis pierwsza ture prania ubranek dla niuniu, tych w rozm 56. Chyba z 45 minut rozwieszalam tyle tych pierdułek było - łapki, skarpetki, czapeczki, ciuszki... Masakra, normalnie sie zmeczylam tym wieszaniem! :zawstydzona/y:A to dopiero jedno pranie z 3 czy 4ech. :nerd:

reklama
Balkan no troche mam ale ja tam dorzuciłam jeszcze pieluchy tetrowe itp, to dlatego :-p
A Nadia bedzie raczej malutka - w 32,1 tyg miala zaledwie 1630 czym sie własnie martwie...

Balkan ja sie nie stresuje, najgorszy byl pierwszy rok wtedy trzeslam sie jak galareta:-D
Katerina malutka ale wiesz usg myli sie do pol kg:tak:
Magia dacie rade;-)

katerina nie martw się kochana anula ma rację waga nie jest dokładna +/- 500 g czasem nawet kg . a inne wymiary ma odpowiadające na wiek ciąży??

moja znajoma pisala,wczoraj o 3 rano dostala boli ,wieczorem miala juz dosc silne pisala ze juz ledwo dawala rade i ciagle chodzila to mniej bolalo, pojechala do szpitala powiedzieli ze skurcze za male i nie ma rozwarcia dali jakis lek, proponowali jej zostac ale powiedzieli ze to potrwa wiec wrocila do domu i dzis juz 2 dzien sie meczy:-(ma brac kapiel co 2 godz i czekac ale pewnie bedzie cc bo mala ponad 4 kg a ona waska strasznie, z synem tez tak miala dodatkowo przy nim rozwarcie zatrzymalo sie na 4 cm, jednak teraz pomimo ze mowili o cc uwazaja ze beda probowac naturalnie

znow mam skórcze, od 17.30. Najpierw regularnie co 20 minut, potem co 15, potem sie uspokoiło. Teraz znów mam, ale juz nieregularnie. Wystraszyłam się zdziebko bo były bolesne. Chyba osiwieje do końca zanim urodzę ;-)

Hej laseczki!

Corin, no no, ty sie tak nie rozpędzaj z tymi skurczami kochana.. nogi zaciskaj, bo w maju rodzić nie mozemy przeciez heh..

Ale mam chęć na koktajl z truskawek...a truskawek mi brak he więc muszę się obejść bez tego.. ale jutro już nie odpuszczę!

reklama
Do góry