reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

balkan no kochana gratulacje!! Mati juz bezpieczny!!!!! super!
em_ka nierownomierne obciazenie - pękam!!!!:-Doj szaszlyka tez bym zjadała i karkowke z grilla:)

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nie wiem czy to co niedawno powiedziala mi kolezanka jest prawda czy nie, ze lepiej zeby sie dziecko urodzilo pod koniec 7 miesiaca niz w 8-ym o_O ze niby w 7. o wiele lepiej jest bo plucka mozna zregenerowac i sprawic ze rozwina sie poprawnie a w 8. zaczynaja sie rozwijac i pozniej lekarze maja problem z dokonczeniem tej czynnosci. Jest to prawda czy nie?
bo moim zdaniem chyba lepiej zeby sie urodzilo wieksze niz mniejsze, ze ma wieksze szanse... :confused::eek:

Maqnio dokladnie a najgorsze sniadanie bo czesto mleczne a ja takich dan nie jadam a reszta bez rewelacji ani smaczne ani porcje dla ciezranej:tak:
Koncze prace na zaliczenie cwiczen i czekam na deszcz u wiekszoci z was burze a u mnie nic a nic:wściekła/y:
Emka tez to slyszalam ale wg mnie teraz tak medycyna poszla do przodu ze to raczej juz wiekszego wplywu nie ma ale z drugiej str w 7 mies nie mowil mi lekarz o sterydach tylko teraz wiec moze cos w tym jest:sorry2:

Ostatnia edycja:
em_ka dla mnie to tez nie pojete ale moj gin dokladnie to samo powiedzial:szok: dlatego, ze w 7 mieisacu plucka sie rozwijaja, a w 8 ulegaja tak jakby recesji (nie potrafie dokładnie powtórzyc jego słów), wiec jak rodzic to albo w 7 albo w 9 miesiacu..ponoć...
anula wyslij dzis swojego mena niech ci pokupuje na ten tydzien jakies pysznosci, co bys nie musiała sie katowac szpitalnym jedzeniem:)

maqnio ekhm... to jednak miala racje o_O no to zaciskaj krocze Monis , zaciskaj :-D niech Rozia ma wszystko to co trzeba zeby bidulce juz nic nie kombinowali przy cialku :-)

Maqnio wysylam ale nie codziennie ma mnie jak odwiedzic a na 2 dni nie przywiezie bo nigdy nie wiem co bym kolejnego zjadla:-D
Juz 2 noce sni mi sie szpital, nie dosc ze leze to 2 raz musze tam isc:wściekła/y:

em_ka zaciskam zaciskam:), ale jestem spokojna - został mi ostatni tydzien 8 miesiaca, wiec nawet gdyby cos sie zaczeło dziac to tfu tfu...mała powinna sobie poradzic:-):-)wkoncu taki wielkoludek powinien miec duzo siły:)
anula wiem ze szpital to zadna przyjemnosc, jednak warto sie poswiecic, maluszek przynajmniej bedzie jeszcze bardziej bezpieczny jakby chciał sie juz rodzic, płucka beda zabezpieczone:)

Emka gdybym mogla juz bym rodzila ale juz nie duzo:-Da zanim kiedys zdecyduje sie na 2 dziecko powaznie sie zastanowie;-)ale pewnie sie zdecyduje bo marze o corce;-)
Maqnio ja moge lezec abym wyszla do 3 czerwca tak jak mi lekarz obiecal bo wtedy mam egzamin a pozniej 6 i po sesji:-)

reklama
anula skoro obiecal to pilnuj go, zeby obietnicy dotrzymal, masz juz z gorki:)jak sobie przypomne moje examy to az mnie sciska, a jaka ulga jest jak czlowiek wie ze koniec sesji:)

Do góry