reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anulka oczywiście ,że nie zapomniałyśmy:-) jak na początku ciązy tak bardzo schizowałam się brakiem objawów tak teraz mam juz ich dość:oo: A co do nudy to ja też mam strasznie nudny i leniwy dzień za tydzień mąz wraca to troszke mnie rozrusza:rolleyes:

reklama
Anulka oczywiście ,że nie zapomniałyśmy:-) jak na początku ciązy tak bardzo schizowałam się brakiem objawów tak teraz mam juz ich dość:oo: A co do nudy to ja też mam strasznie nudny i leniwy dzień za tydzień mąz wraca to troszke mnie rozrusza:rolleyes:

dzieki Margeritko :)
nie to ze chce objawy hehe mam troszke wyczulony wech ale leciutko nie tak jak wczesniejszym razem:) nie bede narzekac:)
mam pytanko czujecie takie bole w podbrzuszu podobne do @powych?? ja mam je od dwoch dni hmmm wizyta coraz blizej mam nadzieje ze dobre wiesci beda na same swieta:)
siedzialysmy z mama wczoraj i tak gadalismy sobie to powiedziala ze juz by chciala latac po sklepach i kupowac maluszkowi ciuszki :) cieszy sie i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka bóli brzucha nie mam no dziś coś mnie tam...smyra mam za to parcie na pęcherz ,kłucia w jajnikach ,tlący ból w kości ogonowej taki jaby ucisk. Weż No spe powinna pomóc.
A co do latania po sklepach to mrrrr jak ja rusze na miasto to się nie uniose :-) ale to jeszcze trocheeeeeeee

wlasnie nospa zostala na mieszkaniu moze dam rade... ja gazy co drugi dzien hehe az mama sie dziwi:) i jakos wiekszego apetytu nie mam :)choc wlasnie wcinam tunczyka w sosie slodko kwasnym hehe

Anulka - to raczej powiększająca się macica, ale na wszelki wypadek, bardzo sie oszczędzaj i odpoczywaj. A szarlotkę....zapodaj nam tutaj! ;-):-D Oj...jak bym chętnie ją zjadła!

margerita - ja jadłam lazanię :-D;-) Taką z Biedronki, ale jaka byłą pyszna! Szok! :eek:

Ja dziś bardzo kiepsko się czuję, taka....rozlazła, ociężała, niedospana. Za to moje dziecko - jak mały Duracel. :-D:-D:-D Położyłam ją przed chwilą spać, to padła w sekundzie. :cool2: Teraz wolny wieczór. :tak: Mam słonecznik, może sobie uprażę. Ale generalnie - ta ciąża przebiega zupełnie inaczej, wcale nie miałam takich historii z Majeczką. Cały czas powtarzałam, że było fantastycznie. No cóż - ciąża inna, to pewnie dzieciątko też ędzie miało swój charakterek ;-)

Kasiulko caly czas sie oszczedzam nawet nie dzwigam reklamowki z zakupami:) a ten brzuch to chyba przez wyglupy z mala kolezanki i moze dlatego mam nadzieje ze minie...

Lasania z biedronki myslalam dzis o niej :) trzeba kupic i wyprobowac jak mowisz ze pycha:)ja wczoraj robilam spagetti bo mnei naszlo i chodza za mna nalesniki z jablkami mniam moze jutro mame namowie i zrobimy :) bo jablek pod dostatkiem maz dostal pudlo hehe

Kasiulko caly czas sie oszczedzam nawet nie dzwigam reklamowki z zakupami:) a ten brzuch to chyba przez wyglupy z mala kolezanki i moze dlatego mam nadzieje ze minie...

Wiesz, mnie po całym dniu w pracy, a potem z Mają też źle się czuję, brzuch boli i tak ciągnie do ziemi, taki bardzo ciężki się robi.
A danie szczerze polecam :-D

Dziewczyny w kolejnej ciąży - czujecie już dno macicy?? Ja już od ponad tygodnia...jak tak dalej pójdzie to za miesiąc czekają mnie portki ciążowe.

reklama
Do góry