reklama
Maqunio i Dodi, macie racje z tym, ze zaczekacie z takimi zakupami. Bo faktycznie ja mam teraz problem, kiedy ktos pyta co by sie na przydalo dla malucha, bo mamy praktycznie wszystko po Adasiu... Mielismy wiecej wydatkow na starszego synka, bo musielismy mu kupic nowe lozko, protektor na materac, posciel itp. i to jemu wiecej rzeczy by sie przydalo... Chyba bede mowic, ze przydalyby sie pieluszki i chusteczki.
Kwoka, na pewno bedziesz zadowolona z tego reczniczka. Ja mam posciel i rozek tej firmy i jakosciowo sa super.
Corin, ale smaka narobilas z samego rana. Dobrze, ze zaraz wybywamy na zakupy. Ja za to mam w planie zrobic popoludniu oponki - pogoda sprzyja staniu przy kuchence - 11 stopni, brrrr
Kwoka, na pewno bedziesz zadowolona z tego reczniczka. Ja mam posciel i rozek tej firmy i jakosciowo sa super.
Corin, ale smaka narobilas z samego rana. Dobrze, ze zaraz wybywamy na zakupy. Ja za to mam w planie zrobic popoludniu oponki - pogoda sprzyja staniu przy kuchence - 11 stopni, brrrr
balkan
Fanka BB :)
Corin, w międzyczasie udało mi się moją Mamę namówić na kupienie mi i dostarczenie truskawek....
zapomniałam wczoraj napisać do Anulki, że się cieszę razem z nią stabilizacji szyjki - mam nadzieję, że i u mnie za tydzień będą podobne wyniki.....
no nietety Maqnio, taka pogoda dla nas to zmora..... ale przetrwamy.....
zapomniałam wczoraj napisać do Anulki, że się cieszę razem z nią stabilizacji szyjki - mam nadzieję, że i u mnie za tydzień będą podobne wyniki.....
no nietety Maqnio, taka pogoda dla nas to zmora..... ale przetrwamy.....
maqnio
Mamusia Różyczki
mimi imienniczko droga:* dziekuje nie jest źle, fizycznie spoko, okna pozasłaniane bo nawet nie chce na to słonce patrzec, psychicznie - szczerze zmeczona całą tą ciążą..chce sie juz rozpakowac, bo świruję. no ale pocieszam sie ze juz niewiele zostało i jakos dam rade. I troche mnie pcieszyłaś, ze u nas jeszcze nie jest tak źle, szczerze współczuje tych upałów:*
balkan damy damy, z drugiej strony jaki my mamy wybór hih??? trzeba lezec i koniec, mozemy sie wsiekac, plakac, a i tak nic to nie da, bo wytrwac musimy dla maluchów
a i mierzyłam sie dzis 112 cm i plus 9 kg od poczatku
balkan damy damy, z drugiej strony jaki my mamy wybór hih??? trzeba lezec i koniec, mozemy sie wsiekac, plakac, a i tak nic to nie da, bo wytrwac musimy dla maluchów
a i mierzyłam sie dzis 112 cm i plus 9 kg od poczatku
sestina
cześć kobietki, wstałam o 6 ale po sniadanku zmogło mnie kolejny raz i wstałam niedawno. Miałam rano wyjsć póki chłodno ale teraz to zanim się wyszykuję to będzie juz upał. Może po 18 zrobi się lepiej
Mam fazę od kilku dni na kółeczka Cheerios z zimnym mlekiemhmmm
Mam fazę od kilku dni na kółeczka Cheerios z zimnym mlekiemhmmm
Doberek brzuchateczki kochane i bąbelki słodkie mam nadzieję,że u każdej z Was wszystko dobrze !!!! Ale już bliżej niż dalej i wreszcie utulimy córeńki i synków 3mam kciuki za dziewczyny leżące upały na pewno nie są teraz dla Was miłe buźki w brzusie :*:*:*:*:*:*:*:*:*
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
orchidea :-) hej kochana, gdzie ty tyle czasu się podziewałaś??? fajnie że jesteś z powrotem :-)
maqnio ja mam 104 cm i + 13 kg od początku... masakra jakaś
Zmykam pindrować się do doktorka wizytka co prawda o 15'stej ale muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw, a i wyniki odebrać obciążające glukozą.
Życzę wszystkim miłego dzionka papa :-)
maqnio ja mam 104 cm i + 13 kg od początku... masakra jakaś
Zmykam pindrować się do doktorka wizytka co prawda o 15'stej ale muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw, a i wyniki odebrać obciążające glukozą.
Życzę wszystkim miłego dzionka papa :-)
Veronique1986
Dzien dobry Kochane Sluchajcie do kiedy mozna podrozowac autem ? W ciazy w sensie ja nie prowadze... bo moze bym dzisiaj sie wybrala :> na mala wycieczke a to 70km a nie chcialabym sobie zaszkodzic wiec chcielismy tak wyruszyc po 16
reklama
sestina
Vero nie zalecają już w 9 ale jak się dobrze czujesz i droga ma być niewyboista to chyba nie ma przeciwwskazań. Wez ze sobą nospę na wszelki wypadek i jakąs podusię. kilka dni temu jechałam 120 km od siebie do wawy i było ok, tylko miałam fotel bardziej odchylony do tyłu i postój robilismy...
dziewczyny w upał stopy w miskę z chłodną wodą ufff
dziewczyny w upał stopy w miskę z chłodną wodą ufff
Ostatnia edycja: