reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

laseczki jak dla mnie wystarczajacy bedzie poza tym mam jeszcze 3 tylko ten kupilysmy nowy do szpitala.

reklama
Witam brzuchatniki rannie, zaraz ide po kawo-platki :-D
Iwonus zbieg okolicznosci, ale mi tez reka zdretwiala, prawa, obudzilam sie, chwycilam ja lewa reka a ta byla jakby martwa :-D :-D :-D ja jeszcze zaspana myslalam ze mi uschnela i tak nia pomachalam w powietrzu kilka razy ahahhahaha :-D no ale w koncu krazenie wrocilo :-D

a jeszcze... co mi sie snilo boze kochany, tak strasznie plakalam przez caly sen, bo zamkneli mojego D w wiezieniu za cos i powiedzieli ze mu egzekucje zrobia, a ja w ciazy bylam i myslalam caly czas, co teraz bede bidna robic na tym swiecie bez niego, gdzie znajde drugiego takiego faceta, probowalam rozmawiac ze straznikami ale mowili ze nic sie nie da zrobic, nawet go zobaczyc nie moglam wiec jak mi zniknal na poczatku snu to do konca go nie widzialam :-( i tak mi strsznie smutno bylo...
dobrze ze to tylko sen

nie wiem co mi mala uciska albo czym sie wypiela ale w tym miejscu gdzie mam kulke to mnie boli :/ z rana jest po lewej stronie ale jak tylko sie obudze to sie przesuwa na prawa :-D co za dziwne stwozonko :-D :*

co do reczniczkow to tez uwazam ze mniejszych niz 100/100 nie ma sensu kupowac, cenowo wychodza prawie tak samo ale pozniej taka mala szmatka to sie moczy w mgnieniu oka.

witaj margeritko :*

Hej brzuchatki.Ja nie spałam pół nocy,mały się wiercił niemiłosiernie,potem miał czkawkę:)ale nad ranem się wyspałam za to a co:)ależ chłopak ma energii!!Co do ręczniczków ja kupiłam jeden mały(potem zawsze się przyda) i jeden duzy i sprawa załatwiona:))MOżna też od razu duzy ale ja uważam,ze najlepiej mieć 2.

no i ja muszę iść i kupić truskawek nie ma rady.

niestety zauważyłam ze od czasu kiedy jestem na zwolnieniu ( 2 dni) mam większy apetyt.
hmmmmm może to sie kończyć tym ze mąż do porodu na taczce mnie zawiezie .ogólnie czuję sie gorzej. jestem ospała.mam zgagę , boli mnie krocze.:wściekła/y:

co do ręczników ja też proponuję większy jak pisała kkasiulka. chociaż ten Anulki super wygląda
iwonuś to dobre ... ale fajnie że mąż czuwa

Dzien dobry!:-)

Ja tez uwazam, ze lepiej kupic reczniczek 100x100, te mniejsze szybko ida w odstawke.;-) Feretti to dosc droga firma, ale mozna kupic tez tansze Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Co do maty, to u mnie super sie sprawdzala i to dosc dlugo, ale lepiej kupic uzywana dobrej firmy, bo koszt o wiele mniejszy i trudno je zniszczyc.:tak: Mamy playgro ze swiatelkami i dzwiekami, kupilam uzywana, byla kikakrotnie prana i nic po niej nie widac. Mysle, ze teraz posluzy Filipkowi i pozniej ja z czystym sumieniem sprzedam.:tak:

Pytalam Was ostatnio o muszle laktacyjne i problem sam mi sie rozwiazal.:-) W kartonie z wiekszymi ciuszkami znalazlam moje Aventa i jeszcze nakladki na sutki, ktore sie nie sprawdzily, ale kto wie jak to teraz bedzie.;-)

Konwalianka, trzymam kciuki za wizyte.

Wszystkie Was pozdraiwam i zycze milego dzionka!:-)

hej Mamuski!!!

dzisiejsza pogoda to jakies nieporozumienie...
em_ka no potwierdza sie fakt ze ciaza wciela mi mozg, myslalam o gadzie a pisalam o fretce, sama sie z siebie smialam:)
corin koktajl wyglada przepysznie:)
co do mat to ja podobnie jak dodi poczekam, bo na pewno ktos na chrzcinki bedzie chcial kupic.
konwalianka &&&& za wizyte!

buzi w brzusi mamuski!!

Ostatnia edycja:
Hej Maqniuszku! Co do pogody to u mnie jest nieporozumienie 33 stopnie i duchota:(trzeba poczekać do wieczora aby gdzieś wyjść:(cóż maluch najważniejszy!Jak się czujesz?

reklama
maqnio no ja tez sie z tego smialam bo mowie : kurcze przeciez pisalam ze zjadl swierszcze to o jakim ona futrzaku mysli :-D ahahhaha no wiesz, moj fret jak dorwie jakiegos swierszcza to tez wszamie, ale bez przesady :-D

ja reczniczki mam 3, 2 z kapturkiem i jeden duzy normalny i wystarczy..

Do góry