reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

AA i zapomniałam napisać wydrusi, że śliczny kącik dla maluszka juz masz! ja jeszcze prawie 2 tyg na moje łożeczko poczekam.. no trudno:) tez mam z szufladą zamówione:)

Posmarowałam sobie brzucho tym Oillanem, balsamem natłuszczającym i powiem wam, że rewelacja, mięciuchna skóra:) dobrze nawilżona, to może rozstępy się nie pojawią, chyba bedę podkradać małej ten balsam.. czytam opinie na necie i piszą ludzie, że jest to odpowiednik Oilattum, tyle że cena nizsza.. Ja kupilam w promocji, Ten balsam 500ml, emulsje do kąpieli 500ml w zestawie z misiem pluszowym za 65 zł.. to chyba niezła cena za tą pojemnośc:)

reklama
A jak bylam w sklepie rozmawialam z pania na temat kosmetykow i mowi ze nivea zmienila skladniki i jest od 1szego miesiaca zycia a nie od 1szego dnia ... proponowala Hipp od 1szego dnia i powiem wam ze chyba sie skusze na to do tego bardzo ladnie pachnie:)

Anulka, ja mam nivea do kąpieli kupiony, taki sensitive biały.. kurcze teraz widzę, że faktycznie jest od 1 miesiąca..hmm chyba sie zaopatrze na ten pierwszy miesiąc w jakis inny kosmetyk:)

A hippa tez bardzo lubiłam dla Michasi.. ich balsam do ciała dla dzieci zabójczo pachnie, sama sie nim tez smarowałam:):)

no wlasnie ja lewka chce :-D jak juz mam byc taka wybredna w tym temacie :-D na raka tez bym nei chciala wpasc bo ... oj ciezkie stwozonka sa :-p ja tak jak pisalam ze chcialabym 22 lipca urodzic bo wtedy Magdaleny (czyli ja)obchodza swoj dzien z symboliki imienia :-) fajnie by bylo :-)

ja smaruje oliwkami cale cialo, w szczegolnosci piersi i brzuch, olejki z migdalow i dzikiej rozy, ja osobiscie nie uznaje hartowania piersi, choc moja mama mowila ze dobrze jest podczas kapieli gabka pocierac wtedy lepiej znosi sie karmienie piersia. Ja jednak omijam sutki bo jak mocno przetre to mnie bola i sa wrazliwe. Dziecko mi samo je zahartuje, az za bardzo ...

Ostatnia edycja:
Wydrussiu sliczne spanko dla malenkiej:)
Anula oby tak dalej i tylko do terminu:) &&&&& trzymam:)
Miriam mi mama poradzila zwykla oliwke np bambino. mnei strasznie piersi swedza i dzis mama stwierdzila ze do terminu nie wytrzymam...

Przez ten bolacy bok to kuleje ze sklepu do samochowu ledwo doszlam szok a co bedzie pozniej nie chce myslec do tego myslalam ze dzisiaj ta pogoda mnie wykonczy nie wychodze z domu jak nie musze:)

Co do dat to ja tez wole lwa termin mam 20-25 z usg a 23 moja mama ma urodziny to fajnie byloby sprawic mamie taki prezent ze babcia zostanie a 26 znowu imieninki moje hehe

reklama
Do góry