reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Emcia nie martw się,u mnie temperatury ponad 30-37 przy wilgotności do 70%,skoro tyle dzieci się już wychowało znaczy nasze dadzą radę.Koleżanka(matka 3 urodzonej tu) mówi,ze po prostu zacieniony kącik i bodziaki z krótkim rękawkiem a w łóżeczku na noc kocyk bawełniany i cienkie prześcieradełko.Niemowlaki mają inną termoregulację niż my.Ja tu widzę niemowleta już teraz a jest ok 30 stopni poubierane w pajacyki z długim ręk.,coprawda z cieniutkiej bawełenki:))Pozdrawiam Cię:-)

reklama
mimi no u nas tez takie temperatury do 40 stopni, ale ja mowilam ze u nas to 30 w nocy jest, wiadome ze nie pierwsze nasze dziecko i nie ostatnie , na pewno da rade z reszta same sie przekonamy, co bedzie to bedzie :-)

wkurza mnie ten moj jaszczur jak nie wiem co, zawsze kupuje pudelko swierszczy to menda zje 3 a pozniej sie tylko gapi i nie chce jesc, na nastepny dzien tez nie i tak mijaja dni wiec swierszcze zdychaja. Dzisiaj wiec kupilam polowe podelka to jak sie dorwal (po raz pierwszy w zyciu widzialam jak je tyle swierszczy) to znowu mi braknie do przyszlego tygodnia ... :wściekła/y: jak tu nie oszalec przy takim dziadu

Anula fajnie, że z szyjką się nie pogorszyło:-). Ale szczerze powiem, że dziwi mnie, że teraz lekarz się decyduje na sterydy na rozwój płucek. Wcześniej to rozumiem, ale mój gin mówił, że jak już się skończy 34tc to już nic na płucka się nie daje bo już jest bezpiecznie....A widzę, że u Ciebie już prawie się kończy 34tc. eech... co lekarz to inna opinia...

anula no super kochana wieści!!! oby tak do terminu zostało:)
em_ka jak ja uwielbiam czytac o twoim futrzaku, piszesz o nim z takim przejeciem ze az sie rozczulam:)
sister chwal sie koneicznie jak skonczycie:)

Ostatnia edycja:
Basieniak wlasnie wczesniej nie dali bo jak wychodzilam ze szpitala nie bylo tak zle z szyja a ze juz 2 mies ma cm powiedzial ze da na wszelki wypadek skierowanie do szpitala zaby podac strydy na wszelki wypadek,dokladnie co lekarz to opina:tak:
Dzieki dziewczyny;-)
Wydrusia super, mam takie lozeczko tylko bez szuflady i posiel zolto-niebieska w bociany:-)

maqnio ale jaszczur nie jest futrzakiem :-D to jedno z dwoch dziadow ktore nie ma futra :-D ahahah teraz ja sie usmiala :-D

iwonus wbrew pozorom ten jaszczur jest sprytny jak lis i chamski jak malo kto, wszystko na odwrot musi robic, czasami mam go dosc ale i tak go kocham :-D

wydruska przepiekny kacik dla malutkiej :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Też będę lipcową mamą i właśnie rozpoczynam zakupy dla szkraba. Stoję przed dylematem odnośnie zakupu maty edukacyjnej.
Nie mogę się zdecydować.. Która z poniższych jest wg Was najlepsza?

[FONT=&quot] FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST - KURIER (1619378996) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]ZABAWKI TINY LOVE INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1583005613) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]Mata Edukacyjna Kick & Discover Tiny Love MK (1615175620) - Aukcje internetowe Allegro tutaj podoba mi się ten element do kopania przez maluszka i ta poduszka na brzuszek[/FONT]

reklama
ja właśnie dotarłam do domu.. stóp nie czuje, mam dość.. ale w końcu mojemu mężowi też się coś należy - zrobił usg kolan, kupiliśmy mu buty a dla mnie arbuza:-D; po drodze kupiliśmy chińczyka i teraz siedzę i się ruszać nie mogę:) a jutro wybieram się oglądać szpital, z samego rana..

co do pogody, to faktycznie daje się we znaki..mój mały też jakby mniej się ruszał..ale jak już, to znowu mi ból sprawiał.. naprawdę nie wiem w co on celuje albo jak to robi, ale znowu łzy w oczach normalnie.. idę zaraz pod prysznic, może nieco mnie orzeźwi ..

a i wiecie, kupiłam tantum rosa i nieco mnie ścięło z nóg jak usłyszałam cenę :szok: że też tyle to musi kosztować.. ech

faktycznie wydrusia, ślicznie wygląda kącik

Ostatnia edycja:
Do góry