reklama
A
Anulka198424
Gość
ja tez mykam lulu bo przed 6 mialam pobudke a poszlam spac kolo 1 takze trzeba nadrobic jutro pewnie obudze sie kolo 11 i juz sie nie moge doczekac bo jutro moj Misio wraca w koncu sie wyprzytulamy po tygodniu
papa brzuchatki kolorowych snow
papa brzuchatki kolorowych snow
konwalianka
Mały bąbelek
hej a ja od godziny na nogach.. zaraz do szpitala jedziemy na wizytę..
co do znaków i terminów, to w rodzinie nie mamy jeszcze raków, ale bliźniąt i owszem- ja z Pawłem jesteśmy bliźniakami..a mój szwagier lew- uparciuch raczej na bliźniaka się maluszek nie "wyrobi", więc będzie raczek
emka, Ty tak jak ja.. Magdalena, tyle, że mój chyba tak długo nie usiedzi, bo musiałabym chodzić jak słoń w ciąży:-)
PS. mnie też czasem swędzi brzuch, wtedy szybko krem i przechodzi..moja siostra się śmiała, ż jak swędzi, to znaczy, ze się rozstępy robią, a przecież ich nie chcemy
no nic, lecę..miłego dnia kochane
co do znaków i terminów, to w rodzinie nie mamy jeszcze raków, ale bliźniąt i owszem- ja z Pawłem jesteśmy bliźniakami..a mój szwagier lew- uparciuch raczej na bliźniaka się maluszek nie "wyrobi", więc będzie raczek
emka, Ty tak jak ja.. Magdalena, tyle, że mój chyba tak długo nie usiedzi, bo musiałabym chodzić jak słoń w ciąży:-)
PS. mnie też czasem swędzi brzuch, wtedy szybko krem i przechodzi..moja siostra się śmiała, ż jak swędzi, to znaczy, ze się rozstępy robią, a przecież ich nie chcemy
mailuj
Fanka BB :)
Konwalianka trzymam kciukasy :-) I zapomniałam co miałam napisać. Jak nadrobiłam wczorajszy dzień. Do nowego domu przyszło już łóżeczko, komoda, wózek ale na razie nie ma ich gdzie rozłożyć. Na wszelki wypadek wytłumaczyłam małżowi co gdzie jest najwyżej sam będzie wszystko rozkładał.
Co do końca świata, to średnio co kilkanaście miesięcy ktoś ogłasza takie wydarzenie;-)
Co do końca świata, to średnio co kilkanaście miesięcy ktoś ogłasza takie wydarzenie;-)
Corin
Mama Trójki :)
Hej dziewczyny wczoraj poszlalam spacerowo, byłam na dworze od 15 do 20. Większość czasu oczywiście przesiedzialam na ławeczce w parku ale nogi jeszcze mam spuchniete od wczoraj.
Właśnie wróciłam ze sklepu, kupiłam tonę truskawek mam straszna ochotę na koktajl Mmmmm
Malamii, co do mat... Ja tez się jeszcze zastanawiam jak wybrać, bo jakaś napewno kupie. Z tego co się orientowalam, to te poduszki nie zdają egzaminów. Szybko uchodzi z nich powietrze, poza tym dzieci nie bardzo chcą z nich korzystać.
Zastanawiam się mocno nad ta mata:
Bright Starts PLAC ZABAW PINK mata edukacyjna 8746 (1609119649) - Aukcje internetowe Allegro
Ale używana, bo szkoda mi wydać tyle kasy
Właśnie wróciłam ze sklepu, kupiłam tonę truskawek mam straszna ochotę na koktajl Mmmmm
Malamii, co do mat... Ja tez się jeszcze zastanawiam jak wybrać, bo jakaś napewno kupie. Z tego co się orientowalam, to te poduszki nie zdają egzaminów. Szybko uchodzi z nich powietrze, poza tym dzieci nie bardzo chcą z nich korzystać.
Zastanawiam się mocno nad ta mata:
Bright Starts PLAC ZABAW PINK mata edukacyjna 8746 (1609119649) - Aukcje internetowe Allegro
Ale używana, bo szkoda mi wydać tyle kasy
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Madzia -oczywiście, ale dopiero jak się schlodzi :-)
gon1a
witajcie
u Was tez juz gorąc??
ja teraz licze ruchy 3 razy dziennie i zapisuje
co do znakow zodiakow to u mnie tak jest ze luty marzec i czerwiec najwiecej urodzin, bo brat, mama sistrzeniec sa z marca i siostry 2 dzieci z czerwca do tego imieniny i trzeba kupe kasy wydac w jednym czasie na prezenty bo my w najblizszej rodzinie obchodzimy imieniny i urodziny ale tylko u rodziny z mojej strony u mojego meza wogle nie obchodza do tej pory niewiem kiedy tesciowa ma imieniny bo cos kreci zawsze
a teraz wychodzi na to ze albo blizniak albo raczek bedzie i wszystko kreci sie kolo czerwca
u Was tez juz gorąc??
ja teraz licze ruchy 3 razy dziennie i zapisuje
co do znakow zodiakow to u mnie tak jest ze luty marzec i czerwiec najwiecej urodzin, bo brat, mama sistrzeniec sa z marca i siostry 2 dzieci z czerwca do tego imieniny i trzeba kupe kasy wydac w jednym czasie na prezenty bo my w najblizszej rodzinie obchodzimy imieniny i urodziny ale tylko u rodziny z mojej strony u mojego meza wogle nie obchodza do tej pory niewiem kiedy tesciowa ma imieniny bo cos kreci zawsze
a teraz wychodzi na to ze albo blizniak albo raczek bedzie i wszystko kreci sie kolo czerwca
powodzenia na wizycie i daj znac co i jakhej a ja od godziny na nogach.. zaraz do szpitala jedziemy na wizytę..
reklama
malamii06
Corin, fajna ta mata Ja potrzebuje dla chłopca więc u mnie odpada Małemu by nie przeszkadzało ale tatuś by chyba oszalał gdyby taki róż zobaczył