reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witajcie mamusie! Eh, to chyba normalne ze nie mozemy sie powstrzymac od kupowania takich malutkich ciuszkow;-) AJ tez mam z tym problem, wiec staram sie juz w ogole do sklepow dzieciecych nie wchodzic... Tylko nie zawsze daje rade sie powstrzymac:-p

reklama
emka, ja mogę odpowiedzieć, bo mieszkam 1,5km od puławskiej... jest to jedna z dłuższych ulic w W-wie, ciągnie się od Piaseczna aż do okolic za mokotowem (dokładnie w okolicach metra Politechnika, jeśli CI to pomoże)przechodzi w inną ulicę:)

Magia, no to ja mam braciszka, który ma 6 lat i też dwa nowe zęby hehe;) Mój synuś będzie miał 6-letniego wujka, ale jaja;)

Maqnio, Marcin się śmieje, że pierwsza nasza wycieczka z małym będzie właśnie do Torunia na pizze, tak mu marudzę, że mam apetyt na nią;) Zadzwonię, to się umówimy na spacerek z maluchami:)
Fakt, że maluszki już są w miarę bezpieczne, ale niech jeszcze posiedzą w brzuszku:) A wczoraj obstawiałam, że rozpakujesz się jako druga, zaraz po Morgenrood, no bo ona ma dwa Skarbeczki w brzuszku;)

Em_ka, chyba też będę wychodziła z domu bez karty, mam podobnie do Ciebie z tymi zakupami;)

dziekuje magia, konwalianka ja i tak w wawie nigdy jako tako nie bylam, nie znam jej w ogole ale chodzilo mi tylko o to czy jest blisko centrum. Jak tak to ok, to juz wiem :-) :*

a ja lece wsadzic udka kurze do folii i do piekarnika, jestem juz taaaaaaka glodna ze zaraz umre :-D

Psotka :-) Fajny taki wujeczek:-D Będą się fajnie bawili. Mój już nie może doczekać się braciszka. Gdziekolwiek jesteśmy gada do brzucha, wymyśla czego będzie uczył Stasia, no i najważniejsze - będzie miał się z kim bawić w swoim pokoju:tak: Zanim Staś podrośnie, to on będzie szkolniakiem i będzie miał dość malucha pewnie;-)

Moj maly bedzie mial wujka w wieku 11 lat juz kupil kilka kolorowanek i kredki ale jak mowi nie swieciowe zeby nie zjadl a moja siostra ma 9 lat ostatni plakala mamie bo chciala kupic rozowe ubranko a mama powiedziala ze tp nie dla chlopca i widac ze troszke zaluje ze to nie dziewczynka:-D
Lece na wizyte mam o 17.20 ale musze sie spotkac z tesciowa:-)nawet udalo sie pomalowac paznokcie u nog:-D

hej dziewczyny, weszlam teraz bo do tej pory poprostu zdychalam. Jak znosicie upały? Ja nie umie znaleśc sobie kąta. Na dworze skwar niemilosierny, siedze w domu ale wcale nie czuję ulgi mimo ze jest chłodniej niz na zewnątrz.

Magia, mój braciszek też jest baaardzo szczęśliwy, że będzie Dawidek, cały czas mówi, że kocha go najbardziej na świecie, wszystkie swoje maleńkie ciuszki dla niego uszykował, razem ze mną je wybierał, a później oczywiście prasował z moją mama;) A najbardziej lubi, jak mały ma czkawkę w brzuszku, bo wtedy czuje pukanie, hehe;)

Corin, dla mnie ta pogoda jest maskaryczna, leżę w sypialni z zasłoniętymi roletami, a klimatyzacji nie chcę włączać, bo boję się, że się przeziębię.

Anulka, kciukaski zacisnięte! :)

Ostatnia edycja:
reklama
magia mieszkalam w toruniu kupe czasu, tu studiowalam a teraz mieszkam 4 km pod toruniem, ale nadal czuje sie torunianką:) bo autem do centrum 5 min. wiec to tak jakbym mieszkała w samym miescie:) pieknie tu u nas zapraszam:)
psotka czekam na was z niecierpliwoscia!!eh juz nas widze - z wozeczkami na starowce:)
corin u nas tez zar z nieba, na dworzu nie do wytrzymania w domku nieco lzej ale i tak masakra, pocieszam sie ze nie jest tak zle, pomyslmy o biednej emeczce, hanami czy mimi, te bidulki to maja upaly:) oby w czerwcu nie bylo gorzej bo zwariuje:)

Do góry