reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
cześć dziewczyny!
dziś wstałam bardzo wcześnie i ruszyłam po bułki na śniadanie, no i jak przechodziłąm koło sera wędzonego, to taki mnie "ślinotok" napadł, że wiadomo było że albo wyjdziemy razem, albo oszaleję! aż jak teraz o tym myślę, to sobie muszę iść po kawałek. Szok! Ale jest taaaki pyszniutki, hmmm... Smacznego:)
Corin, ten Twój zestaw to lepszy niż klasyka, hi, hi...

CORIN no nieźle.... hehe Ja jakoś nie mam zachciewajek, ale mój maz chodzi i coś ciągle je śmieje sie ze mi je ukradł ale dobrze nie przytyje za nadto hehe.. a tak dzis luz.... jakoś mdłości juz mi powoli przechodzą zbytnio ich nie miałam.... ale czasami złapie ale to raczej na jakiś zapach... a Wisienko jak się czujesz?? lepiej?? mam nadzieje że tak!!! Ślę cmoki i chyba idę pod prysznic i do wyrka wcześnie, bo jutro tez do pracki do skzoły ale na szczescie na max 3 godz i jestem znów. Ogladam pogode i maskara ma być az starch wychodzić.....
Co do ciuchów to juz se zakupiłam większe spodnie dzinsowe takie ze strechem bo moje stare sa lekko juz ciasne jak sie zapnę a nie chcę dusić brzuszka.... a u was jak??

Oj, mój dzisiejszy zestaw jest niesamowity... Najlepsze ze doszłam do tego co wciełam dopiero po fakcie, wcześniej wszystko w tej kolejności wydawało mi sie jak najbardziej ok :)

Ja dziś szykuję wszystko na jutro. Jutro schodzi się rodzinka do mojej córy. Część zaprosiłam już na obiad, tak więc pichcę i szykuję dziś od rana. Zaraz biore się za ciasto. Oby wyszło, bo inaczej będzie kiepsko...

Jutro przetrę tylko podlogi i będzie ok. Za to w niedzielę zamierzam się byczyć i nicnierobić :)

Ach czytałam wczoraj i zapomniałam napisać Najlepsze życzonka i całuski dla córci! No to 3mam &&&&&&&&&&&&& za ciasto mam nadzieję ze wyjdzie pychotka!!! Ja jutro sprzątanko ale jak wróce z pracy.... A teraz uciekam pod prychol! do jutro ciążóweczki!!!!

Corin - faktycznie, ale ze mnie gapa....Wszystkiego najlepszego dla córy :-)

Izzi - obserwuj, wsłuchaj w siebie i nie denerwuj się. Nerwy maleństwu nie służą. Jak tylko gorzej się poczujesz, leć do gina, choćby prywatnie. Głowa do góry! :tak:

zuzu - ja zamówiłam sobie na necie spodnie, chyba ze 2 miesiące temu, ale przysłali mi za duże (pewnie ja coś źle zamówiłam, oczywiście), trochę za duże w pasie - i teraz są jak znalazł. Wciąż za duże, ale przynajmniej nie cisną :tak:

Na cały weekend jestem słomianą wdową, małżonek z moim tatą pojechali na narty. Ja znów wypadam z obiegu.....
Jakoś kiepsko sie dziś czuję, muszę odespać wczorajszy wieczór - byliśmy z M. na kręglach i karaoke :-D Fajnie było, trochę wyluzowałam :tak:
Coś mi się straszliwie chce zjeść - najchętniej ciasto chyba, takie domowe :sorry:

reklama
Kkkasiulka, dziękuję w imieniu cory. U mnie właśnie kończy sie piec, jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie (pierwszy raz takie robię), ale podzielę się jak skończę ;)

Poszłabym już spac, niestety jeszcze mnie czeka robota i musze siedzieć, a mdli coraz mocniej...

Do góry