reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kamisia witaj kolejna lipcowa mamo! No to sama końcóweczka lipca. Może dzidzi się nie spieszyć i przyjdzie na świat dopiero w sierpniu.
Mój synek urodził się tydzień później. Termin był na 31 styczeń ale chłopakowi było dobrze u mamusi pod serduchem i dopiero po wywołaniu urodził się 9 lutego.

Witaj mamucica no zobaczymy jak to będzie to moja pierwsza ciąża także dopiero odnajduję się w tym temacie :-) Fajnie ,że trafiłam na to forum miło z kimś porozmawiać kto już przez to przechodził. Pozdrawiam.

.Wczoraj miałam zachciankę na ptasie mleczko,kupiła,zzjadłam 2 kostki i....nigdy więcej!
Ja mam tak ze wszystkim od 5tc kupuje coś bo mam ochotę lub gotuję coś z tego samego powodu i nigdy więcej. Na mięso patrzeć nie mogę ;/ tak samo na ryby masakra jem strasznie mało ostatnio masakra.

Dziewczyny zazdroszczę Wam śniegu :) Ja mieszkam w UK i w tym roku śniegu w naszym mieście zero. Mój 3 latek codziennie wstaje i wygląda przez okno w nadziei, że śnieg spadnie.

dzieki dziewczyny!!tez mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok.
co do poloznej, to ona nie bada. mnie dzisiaj tylko zmierzyla cisnienie i udzielila wsparcia duchowego, hehe. no ale chyba zna sie na rzeczy, przeciaz caly czas sie zajmuje ciazami i ciezarnymi:)
tez wam zazdroszcze sniegu...u nas pada deszcz,bleee. pozdrawiam was serdecznie!!

Mimi, gina to ja raczej nie predko zobacze(mam nadzieje)wiesz, ja mieszkam w uk, tutaj wszystko inaczej wyglada. jak cos sie zlego dzieje, to dopiero jedziesz do szpitala i wtedy cie gin oglada. no ja teraz musze czekac na list z terminem na usg. tak mi polozna powiedziala, ze to raczej dopiero w styczniu bedzie. oczywiscie moge isc prywatnie na usg, ale troche sie boje bo to by bylo pochwowe(nie jest wskazane przy plamieniach), wiec chyba sobie odpuszcze...musze pogadac z mezem i zadecydujemy.jak macie jakies sugestie, to dawajcie dziewczyny...pozdrowienia!!

reklama
Do góry