reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kamisia witaj kolejna lipcowa mamo! No to sama końcóweczka lipca. Może dzidzi się nie spieszyć i przyjdzie na świat dopiero w sierpniu.
Mój synek urodził się tydzień później. Termin był na 31 styczeń ale chłopakowi było dobrze u mamusi pod serduchem i dopiero po wywołaniu urodził się 9 lutego.

Witaj mamucica no zobaczymy jak to będzie to moja pierwsza ciąża także dopiero odnajduję się w tym temacie :-) Fajnie ,że trafiłam na to forum miło z kimś porozmawiać kto już przez to przechodził. Pozdrawiam.

.Wczoraj miałam zachciankę na ptasie mleczko,kupiła,zzjadłam 2 kostki i....nigdy więcej!
Ja mam tak ze wszystkim od 5tc kupuje coś bo mam ochotę lub gotuję coś z tego samego powodu i nigdy więcej. Na mięso patrzeć nie mogę ;/ tak samo na ryby masakra jem strasznie mało ostatnio masakra.

Dziewczyny zazdroszczę Wam śniegu :) Ja mieszkam w UK i w tym roku śniegu w naszym mieście zero. Mój 3 latek codziennie wstaje i wygląda przez okno w nadziei, że śnieg spadnie.

dzieki dziewczyny!!tez mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok.
co do poloznej, to ona nie bada. mnie dzisiaj tylko zmierzyla cisnienie i udzielila wsparcia duchowego, hehe. no ale chyba zna sie na rzeczy, przeciaz caly czas sie zajmuje ciazami i ciezarnymi:)
tez wam zazdroszcze sniegu...u nas pada deszcz,bleee. pozdrawiam was serdecznie!!

Mimi, gina to ja raczej nie predko zobacze(mam nadzieje)wiesz, ja mieszkam w uk, tutaj wszystko inaczej wyglada. jak cos sie zlego dzieje, to dopiero jedziesz do szpitala i wtedy cie gin oglada. no ja teraz musze czekac na list z terminem na usg. tak mi polozna powiedziala, ze to raczej dopiero w styczniu bedzie. oczywiscie moge isc prywatnie na usg, ale troche sie boje bo to by bylo pochwowe(nie jest wskazane przy plamieniach), wiec chyba sobie odpuszcze...musze pogadac z mezem i zadecydujemy.jak macie jakies sugestie, to dawajcie dziewczyny...pozdrowienia!!

reklama
Do góry