reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witajcie:-)
Bakan jejciu a ja nawet jeszcze nie mysle o jakichs torbach:-D
w ogole wydaje mi sie jakbym juz zawsze miala byc w ciazy i nie wyobrazam sobie porodu ale masz racje powoli trzeba chyba sie pakowac

reklama
Nil, no niestety ze względu na krótką szyjkę muszę być w blokach..... wolałabym nie pakować się na ostatnią chwilę - ostatnio mój mąż to przeżył, jak mnie w szpitalu zostawili, więc muszę Go przynajmniej tego stresu pozbawić.....

A ja mam od rana głupawkę. Dopiero jak wzięłam kubek żeby się napić to sobie przypomniałam, że najpierw kawę trzeba by tam wsypać i wodę nalać ;-) Zastanawiam się też cały czas co powiem Krzysiowi jak się urodzi. Na razie obmyśliłam wersję nr 1 - Krzysiu to jest twój tatuś, on płacze bo w końcu urodził się facet ładniejszy od niego ;-) Mówię wam odwala mi na maksa. Idę da upust wariacji dzisiejszej przy pakowaniu :-)

Cześć slońca :)

U mnie dziś też dużo lepszy nastrój dziś. Od rana humor mi dopisuje, Ewunia (tak to juz postanowione, będzie Ewunia jednak, chyba ze zrobi nas w jajo i urodzi się z jajeczkami :-) ) tez dokazuje aż miło :-)

Udało mi się z kropelkami na kolki. Znajoma mieszkająca w Niemczech mi kupi, a za miesiąc bedzie w Polsce to mi dostarczy :-D Cieszę się bardzo :-)

I nie pamiętam co wam chcialam napisać....

Aaaaa wiem...
Wczoraj leże z małżem w łóżku i mówię:
- wiesz dzis skończyłam 30 tydzień ciąży, a jutro zaczynam 31
on: z 52...
:szok: :-D

ja: nie z 40, czyli zostało mi 9 tygodni, a do ewentualnej cesarki 7
on: o piiiiiiiiiiiiiii, to wiem juz czemu tak naciskasz na przemeblowanie, dobra od jutra sie zabieramy :-D

No i w końcu dotarło :-)

witajcie,
u mnie za oknem slonecznie, wlasnie wrocilam z laboratorium. pobrano mi krew i mialam obciazenie glukoza. Nie bylo az takie zle, wrecz mi smakowalo. teraz tylko czekac na wynik.
orszqrde podziwiam ciebie, ja ostanio mam jakiegos lenia. moze popoludniu cos upieke.
mailuj czyzby efekt przeprowadzki tak na ciebie dziala, ale to dobrze przynajmniej swietnie sie przy tym bawisz.

buziam wszystkie

haha, dobre Corin :) mężczyźni są naprawdę nieźli.. ja jak mojemu co tydzień mówię, że już 31, 32, 33 a wczoraj ze idzie 34 tydzień, to aż ze stresu powiedział, że muszę już torbę spakować.. tyle, że łóżeczka nadal nie chce złożyć - dziad jeden :) po 30 tygodniu już leci z górki..

Dzień dobry .... Kochane :)
Ja dzisiaj przez te dziadowska pogode to nastroju nie mam ... :) ale Waldi dokazuje i mam wrazenue ze dziennie ma z 5 razy czkawke az mi go szkoda ... :((
Ale widze ze glupawka dzisiaj na forum ...
Caluje Was Ptysie i nie chorujcie badzcie zdrowe :):**** Milego Dnia

reklama
Corin a jakie to kropelki? Pewnie masz jakieś sprawdzone. wprawdzie z niką nie było problemu ale chłopaki maja inaczej. A tak swoją drogą skąd mu się wzięło to 52?

Do góry