reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dodi mi lekarz powiedział że w 34-35tc się pobiera. No i mi ze względu na moją krótką szyjkę powiedział, że jak na początku 34tc zrobię to będzie ok.

dodiś zaszalałaś z tymi klapkami, nie ma co :-D ale jak piszesz na trzy dni starczy heh... a keidy mają być te chusteczki pampers w tesco?? po niedzieli.. bo z tego co piszesz to super promocja więc warto skorzystać...

Kurcze jutro mam badanie na obciążenie glukozą, pierwsze co zrobie to wskocze do marketu po cytrynkę... :-)

Zmykam spać buziaczki dla wszystkich mamuś tych śpiących i jeszcze nie ;-)

konwalianka znalazłam te nowe gondole x landera 2011 - faktycznie sa większe i pasuja do wszystkich stelaży. X pram nazywają się

ja na chwile bo znowu mam skurcze, w carrefiurze beda chusteczki dla niemowlat huggies za 14 zl 3 opakowania po 64 sztuk i pampersy za 30 zl moze sie komus przyda ta wiadomosc:-)

Ostatnia edycja:
Anula od kiedy ta promocja??juz znalazlam od 18-23.05 :)trzeba sie wybrac;)
cio tu znowu taka cisza...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie brzuchatki :)

sestinko, może faktycznie coś nowego wprowadzili, teraz jeszcze kwestia tego, czy w sklepie będą.. widocznie czegoś się nauczyli :)

ja narazie mam 2 opakowania chusteczek i póki co wystarczy, kupiłam jedno opakowanie z nivei, bo jako jedni z nielicznych mają taki plastikowy pojemnik - bardzo przydatny (chyba jeszcze rossmanowe chusteczki mają)..
Iwonuś, trochę późnawo robisz to obciążenie glukozą..hm.. widać, że co lekarz, to inne podejście
dodi, mnie lekarz powiedział, że im później tym lepiej, bo w końcu to jest wymaz niosący informacje do porodu.. nie wiem, może uważa, że w międzyczasie mogłabym się jeszcze zarazić? nie mam pojęcia, ale przecież mógł mi wziąć w piątek, byłam już w 33 tygodniu, to nie kazał, przyjść za 3 tygodnie na wymaz..

wydrusia, Anula, Ania, Anulka, Corin, Sestinka, Iwonka, Kasiula, basiniak, maqnio, Margerita, dodi, pippi, kociatka, emka, mailuj, Aneta, wisieńka, Patrycja i wszystkie niewymienione mamusie - Dzień Dobry kochane!

reklama
Hello Dziewczyny!

U mnie za oknem słońce i kosiarze.... :)

Mi się dziś śniło najpierw, że jeżdżę swoją Vespą (ale nie w ciąży), a potem, że rodzę i urodziłam - mały ważył 2.200 i mierzył 50 cm i był wcześniakiem, ale nic mu nie było..... ale najciekawsze było to, że miałam innego męża, którego mama była położną..... :) a ja nie mogłam sobie poradzić z karmieniem, bo dziecko było za ciężkie i trudno mi je było utrzymać na rękach przy piersi..... :)

sen w sumie sympatyczny, bo Mateusz był zdrowy, ale strasznie dziwny.....

ja cały czas szukam ostatnich rzeczy na allegro - tych higienicznych najbardziej..... postanowiłam, że do końca tyg muszę mieć gotową torbę....

Do góry