reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
em_ka haha to sie usmialam tez bym chciala to czy tamto, ale badz co badz wezniemy wszystko z dobrodziejstwem inwentarza i bedziemy kochac nad zycie!
anula oby sie nie skrociła!
anula oby sie nie skrociła!
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
ha ha dobre :-)
Ja mam nadzieję że moje drugie szczęście wrodzi się w siostrzyczkę i będzie grzeczniutkie jak ona ale to jest tylko moje marzenie... a jak to naprawdę będzie to wszystko niebawem się okaże.
Em_ka my jedziemy na jednym wózku mamy terminy blisko siebie :-)
Ja mam nadzieję że moje drugie szczęście wrodzi się w siostrzyczkę i będzie grzeczniutkie jak ona ale to jest tylko moje marzenie... a jak to naprawdę będzie to wszystko niebawem się okaże.
Em_ka my jedziemy na jednym wózku mamy terminy blisko siebie :-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane :-) jestem już w sieci hi hi hi :-) łóżeczko zamówione :-) może do końca tyg dojdzie :-) ale sie cieszę kurcze :-) Kumpelka niestety oblała :-( w sobote ma poprawkę...
Siostrunia :*** Na miłe i spokojne popołudnie :-)
Patusia jedzie po wyniki... Trzymajcie kciuki za nią Kochane:-)
Siostrunia :*** Na miłe i spokojne popołudnie :-)
Patusia jedzie po wyniki... Trzymajcie kciuki za nią Kochane:-)
Ostatnia edycja:
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
em_ka jakoś wytrzymamy ;-) ale byłby numer jakbyśmy urodziły w jedym dniu
hej wydrusiu :-)
hej wydrusiu :-)
wydrussia91
Iwonuś Hej Słońce :-) co u Ciebie ?:-) jak się czujecie ?:-)
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
wydrusiu ano kochana jeszcze się toczę jest mi coraz ciężej, najbardziej wkurza mnie zakładanie butów, czasami komicznie to wygląda ale najważniejsze że nie muszę leżeć i z dzidzą wszystko Ok.
Długo mnie nie było bo urządzaliśmy sypialnie i jakoś nie znajdowałam czasu aby do was wpadać na forum.
A co tam kochana u Ciebie??
Długo mnie nie było bo urządzaliśmy sypialnie i jakoś nie znajdowałam czasu aby do was wpadać na forum.
A co tam kochana u Ciebie??
reklama
wydrussia91
Iwonuś u mnie ok :-) ruszamy z przygotowaniami :-) w przyszłym tygodniu mąż musi odświeżyć pokój i łóżeczko rozłożyć( o ile dojdzie do tego czasu ):-) mi też już ciężko hi hi ale dużo nam nie zostało :-)
WŁAŚNIE PATRYCJA MI NAPISAŁA ŻE ODEBRAŁA WYNIKI I HBS WYSZEDŁ UJEMNY!! TAM MUSIELI SIĘ POMYLIĆ ALE JESZCZE DLA PORÓWNANIA I PEWNOŚCI ROBI W INNEJ PRZYCHODNI!!
WŁAŚNIE PATRYCJA MI NAPISAŁA ŻE ODEBRAŁA WYNIKI I HBS WYSZEDŁ UJEMNY!! TAM MUSIELI SIĘ POMYLIĆ ALE JESZCZE DLA PORÓWNANIA I PEWNOŚCI ROBI W INNEJ PRZYCHODNI!!