reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
em_ka haha to sie usmialam:) tez bym chciala to czy tamto, ale badz co badz wezniemy wszystko z dobrodziejstwem inwentarza i bedziemy kochac nad zycie!
anula oby sie nie skrociła!

ha ha dobre :-)
Ja mam nadzieję że moje drugie szczęście wrodzi się w siostrzyczkę i będzie grzeczniutkie jak ona :tak: ale to jest tylko moje marzenie... a jak to naprawdę będzie to wszystko niebawem się okaże.

Em_ka my jedziemy na jednym wózku mamy terminy blisko siebie :-)

ano :-) nie obrazilabym sie jakby sie wyprzedzilo o tydzien z uwagi na zazdrosc :-D inne lipcoweczki beda mialy dzieciaczki pod koniec czerwca a ja pod koniec lipca :-( no ale jakos wytrzymamy chyba :-D

Hej Kochane :-) jestem już w sieci hi hi hi :-) łóżeczko zamówione :-) może do końca tyg dojdzie :-) ale sie cieszę kurcze :-) Kumpelka niestety oblała :-( w sobote ma poprawkę...
Siostrunia :*** Na miłe i spokojne popołudnie :-)
Patusia jedzie po wyniki... Trzymajcie kciuki za nią Kochane:-)

Ostatnia edycja:
wydrusiu ano kochana jeszcze się toczę :-D jest mi coraz ciężej, najbardziej wkurza mnie zakładanie butów, czasami komicznie to wygląda :-D ale najważniejsze że nie muszę leżeć i z dzidzą wszystko Ok.
Długo mnie nie było bo urządzaliśmy sypialnie i jakoś nie znajdowałam czasu aby do was wpadać na forum.

A co tam kochana u Ciebie??

reklama
Iwonuś u mnie ok :-) ruszamy z przygotowaniami :-) w przyszłym tygodniu mąż musi odświeżyć pokój i łóżeczko rozłożyć( o ile dojdzie do tego czasu ):-) mi też już ciężko hi hi ale dużo nam nie zostało :-)
WŁAŚNIE PATRYCJA MI NAPISAŁA ŻE ODEBRAŁA WYNIKI I HBS WYSZEDŁ UJEMNY!! TAM MUSIELI SIĘ POMYLIĆ ALE JESZCZE DLA PORÓWNANIA I PEWNOŚCI ROBI W INNEJ PRZYCHODNI!!

Do góry