reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

w bolderze podobno spacerówka nie jest za wielka, ale poźniej na pewno gdzieś jak mała będzie miała z poltora roku kupie jakiś lżejszy wozeczek, co sie składa szybciutko:) Mnie tam koła nie przeszkadzaja, bo mam wielki bagaznik w aucie, więc spoko..
ta spacerówka nie jest taka mała, bardzo podoba mi się w niej podnóżek - taki zgrabny :) no i niżej leży niż w jedo..
fajnie masz, widzisz, ja musiałam niestety z cm latać do auta (właściwie to Paweł), bo chcemy aby i stelaż i gondola nam się zmieściła.. powiem CI też, że bolder ma masywniejsze amortyzatory, więc także lepsze:) i jak to Pan określił, jest na górzyste tereny
Co najgorsze umówiliśmy się,że wózeczek kupi jak ja już urodzę będzie miał na to co najmniej 2 doby ale jak pojedZie sam to coś mi sie zdaje,że z zielonym wróci;)
heh, u mnie Paweł tez chciał zielony, ale jak pojechał do sklepu i zobaczył czerwony, to aż mu się oczka zaświeciły :) niestety środek wózka był dla mnie nie do przyjęcia, bo rodem z Oświęcimia - takie pasiaki, brr.. stanęło na limonce z czekoladą:) nawet to lepij, bo słyszałam, że bardzo intensywane kolory, typu właśnie czerwony, granatowy bardzo płowieją na słońcu..
nie martw się też na zapas.. najwyżej go postrasz, w końcu z kobietą w ciąży się nie zadziera:-)

witam niedzielnie lipcóweczki
ja od 6.00 na nogach, rodzinkę wyprawiłam, Paweł pojechał zawieź ich na lotnisko, teraz tydzień wolnego :)
mieszkanie już ogarnęłam i mogę odpocząć.. ale powiem Wam, że przy takim 4 latku, to zawrót głowy..ciągle coś chce, bałagan, że szok! i do tego kręci się wszędzie:-D ja jednak nie przyzwyczajona jeszcze..ale mały z pewnością nauczy mnie cierpliwości..

Miłego dnia kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie mówię,że zielony mi się nie podoba ale moje córeczki chcą różowy a bardzo chcę żeby też miały jakiś wkład w przygotowania na przyjscie siostrzyczki nawet wybór wózka to dla nich wielkie wydarzenie(zresztą dla mnie też,nie ukrywam) Moja Vanessa miała właśnie zielony wózeczek. Co do słońca to powiem wam,że każdy kolor wypłowieje nie ma na to rady,wiem bo sama całe dnie przebywałam na dworzu i słoneczko zrobilo swoje z wózeczkiem;( ale to dopiero po jakiś 4 latach używania było widać.

Hej Robaczki ... a ja dzisiaj juz chcialam jechac na IP .
O 5:30 obudzil mnie bol brzucha ... ktory towazyszyl mi przed wczoraj w ciagu dnia ... to takie uczucie jakbym miala zaraz dostac biegunke :| tempy taki bol ... po 10 minutach przechodzi .... Wzielam no-spe przeszlo ale bardzo mnie to zaniepokoilo ... niczym sie nie zatrulam nie mam biegunki ale to takie dziwne uczucie nie wiem Czy Waldus sie tak polozyl na jelita... czy... uciskal ale to bylo MEGA nieprzyjemne myslalam ze juz cos sie dzieje :( mialyscie tak moze ?

Witam was niedzielnie Ciezaroweczki:)

Veronigue ja mialam w piatek bol ale byl taki jak na @ zadzwonilam do siostry i powiedziala mi zebym zrobila sobie kapiel w letniej wodzie i tak tez zrobilam polezalam i przeslo...ale nic z jelitami nie mialam...wiec nie mam pojecia cio i jak...
Mi sie szykuje samotna niedziela jakos pusto w domu bez mojego mama z ciotka znowu do szpitala do dziadka pojechala brat zaraz do pracy a ja sama zostaje...ojciec w trasie moze na 18 wroci ahh...

Zycze milej niedzieli:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie.... nadrobilam juz powoli Wasze posty... co do wózka no jak 700zl taniej spoko tylko wlaśnie o stan techniczny chodzi.... ja mialam też używany od znajomej mieć i o wiele taniej ale przemówilo za mną to ze mam gwarancję 24 mc i lepszy model bo nowszy barziej udoskonalony ,ale jak widać ze jest ok i sie oplaca to czemu nie no i za pośrednictwem allegro nie ma innej opcji w razie W.

Anulka23 też mam termin na 4 lipca zobaczymy jak bedzie bo mam pessar zalożony a 23go mam wizyte i zobaczymy co i jak...

Anulka co do samotnosci tez siedzę sama w domku maz w pracy, wlaśnie sciągnelam pranie z balkonu bo pogody nie ma i by nie wyschlo ech...a wczoraj takie ladne sloneczko swiecilo.......

Veronique ja czasami też mam takie bóle oddycham gleboko zapytam ginka jak bede na wizycie ale tak dziwnie mnie pobolewa brzuch jak mam isc na dluższe posiedzenie.... ale mi mowil gin ze jak cos tylko boli odrazu nospa dodatkowa prócz tej co mam brac w dzień i mg bedzie dobrze .... mnie czasami boli strasznie spojenie lonowe ale juz mniej, fakt ze oststanio duzo chodzilam i stalam w pracy ale jeszcze z tydz i juz pewnie pojde na l4 hehe i tak ladnie popracowalam 1,5 mc przed terminem i to chcę wrócić zeby rozdac i wypisać swiadectwa moim dzieciakom ale wyjdzie co wyjdzie okaże sie 23go lub wczesniej bo ciagnie mnie juz a sie boję.... ślę cmoki.... korci mnie zeby upiec ciacho na tvn byl fajny przepis z biszkoptem rabarbar i na góre bialko na 10 min zapiekane jak beza nooo ciekawa jestem ..... Cmoki

A ja jak zaczęłam obliczać to z Czarkiem jestem 16 lat. Mieliśmy dwa sluby 13 lat i 4 lata temu. Ale ten czas zaiwania:szok:
Veronique jak przeszlo to dobrze. leż i odpoczywaj
Dodi ja kupiłam roan maritę w necie- uzywaną- ma byc u mnie we wtorek. Też powiedzialam facetowi, że ma wystawiac aukcję z nową, wynegocjowana ceną by mieć podkladkę do przelewu i ewentualnych roszczeń. ! Wózek ROAN Marita 19-sk Full Opcja do Negocjacji (1606256929) - Aukcje internetowe Allegro
Dobra ja wracam do pakowania. C. remontuje domek, Nika wyjechala z babcia tylko Lady dotrzymuje mi towarzystwa. Przynajmnj nikt sie nie kręci pod nogami :-)

I znowu to samo uczucie jakbym miala dostac biegunke lece do toalety a tam normalny STOLEC :| co to jest :/ taki skurcz jelit czy macicy nie wiem ale brzuch mi nie twardnieje ...
Ale za to Waldek BARDZO szaleje w brzuchu ...
Kurde ale ja nie jadlam dzisiaj nic takiego co by moglo ... dawac takie odczucia :| zaczynam sie martwic
Bo z tego co wiem przed porodem sie takie akcje dzieja ?! Wczoraj jadlam truskawki ... :/ ale tak dlugo by mnie trzymalo ? :/ Zreszgta ja nie mam biegun ki moze to nie jest tak zwarty stolec... ale tez nie luzny :/ moze wegiel wziac ? :/

Ostatnia edycja:
Mailuj, racja, tak poza allegro to wcale bym sie nie zdecydowała, a tak to jakies zawsze zabezpieczenie jest:)
To we wtorek sie chwal:) ja roany tez oglądałam po sto razy w necie uzywane:)

maiuluj, dwa śluby to dwa powody do świętowania :-D

Veronique, w razie czego możesz wziąc węgiel, ale żeby poźniej odwrotnie nie było i będziesz sie męczyc z zaparciem heh..
Możliwe że to po truskawach..

zuzu ale mi smaka narobiłaś tym ciastem, mmmmmnimammmm

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Obudziłąm się w nocy cała obolała, bolą mnie biodra, ramiona, stopy i dłonie. Samopoczucie ogólnie dobre. Wczoraj Pol zaczął malowanko w pokoiku więc radośc mam ogromną i latam co chwile patrzeć. Dziś ma zajęcia tylko do 15tej więc skonczy pewnie malowanie. Potem tylko poczekam na kołyske i firanki i prawie finisz. No prawie bo naklejki jeszcze ale ani ich nie kupiłam ani jeszcze nie zamówiłam. Widziałam takie jak mi sie podobaja w Leroyu ale poszukam tez w necie.
Veronika jak sie powtórzy to jedz na IP bo jak masz się stresować to nie ma sensu.A to może byc coś z jelitkami ale ja tez bym się denerwowała.
mailuj ja kupie tą Ballerinkę. Podobna do Marity ale ma składaną gondolę na czym mi zalezy bardzo
Resztę witam milusio i idę sobie zrobić koktajl z truskawek

Do góry