reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dodi podobnie jak Ty też mam zawsze dylemat i stoje pomiędzy dwona wyborami dokładnie ze wszystkim, nawet zastanawiałam się czy wybrać mojego męża czy mojego poprzedniego chłopaka:-D wkońcu się zdecydowałam i tak jesteśmy już ze sobą 5 lat minie w lipcu od ślubu a tak wogóle to 7, Boże jak ten czas zasuwa... eh
...a wracając do wózka to łap okazję bo jest całkiem fajny :tak::-)

hej, ja dopiero teraz mam chwilkę czasu..tak zleciało..a ja padam na twarz..
psotko, dodi - widzicie, jakoś nie pomyślałam o modelu, w końcu wybraliśmy jednak jedo fyn, ale ja nie byłam w końcu przekonana, bo ostatnio spodobał mi się jednak bolder sd, no i x-lander (ze względu na spacerówkę).. no i kompromis jest szczególny, bo jednak kupiłam ten wózek ze względu na gondolę, spacerówka niebardzo mi się podoba.. Paweł mówi, że się do niej przekonam, ale póki co - nie podoba mi się.. musiałabym kupić gondolę jedo a spacerówkę x-landera, abym była zadowolona :) i dogódź tu kobiecie w ciąży:-D za to kolor jest inny niż zakładaliśmy i okazało się, że niemal taki jaki mamy w sypialni - zrobię zdjęcie na tygodniu, bo teraz mam rodzinę i niebardzo mam kiedy..

magia, depresję to i ja mam jakąś (wg. Pawła); masz rację.. ja też uważam, że co komu jest pisane -tak będzie!
masz racje dodi, gdy ja czytam o takich przejściach, aż myślę, że trzeba dziękować Bogu że zostało się oszczędzonym..
nowotwór, to straszna choroba.. niestety obie moje babcie zmarły zmagając się z nowotworem piersi :(
dodi, opłaca się :) w sklepie kosztuje jednak 1700zł.. wiem, bo dzisiaj właśnie go oglądałam..a nie zdecydowałam się tylko ze względu na zbyt masywne tylne koła (niestety u nas nie mieścił się stelaż do bagażnika); ta gondola ma tyle ile jedo czyli 81 cm, wiem, bo dzisiaj mierzyłam osobiście :)
Iwonuś, my mamy 7 czerwca 3 lata, też zleciało nawet nie wiem kiedy..

ja też życzę kolorowych..

konwalijanka, to masz tak samo jak ja.. bo mój typ to był wlaśnie bolder sd, albo roan marita, ale w roanie spacerówka mi się nie podobała:) w bolderze podobno spacerówka nie jest za wielka, ale poźniej na pewno gdzieś jak mała będzie miała z poltora roku kupie jakiś lżejszy wozeczek, co sie składa szybciutko:) Mnie tam koła nie przeszkadzaja, bo mam wielki bagaznik w aucie, więc spoko..

hejka nocna pora znowu kiedy ja sie zbiore to cisza na forum ale dzis mialam pracowity dzien :) prania sprzatania prasowania(czego nie lubie) ale jakos wena byla...a pozniej obrady hehe tzn ciotki przyjechaly i siedzialysmy do tej pory...
dzisiaj jestem jak slon objadlam sie wszystkiego co mozliwe zaczelam od placka z serem +mleko, platki z mlekiem poprawilam arbuzem jablkiem i normalnie chyba pekne jak dzis nie bede miec koszmarow to bedzie cod:) az maly sie rozbrykal chyba za malo miejsca mna przez zwiekszony zoladek hihi

reklama
Cześć mamuśki:* widzę,że wybory wózeczków pełną parą a ja jeszcze nie mam:( Mamy dylemat bo trzy jesteśmy w domu i wszystkim nam się różowe podobają ale oczywiście mój pan jest przeciwny,powiedział,że z różowym to on wychodzić nie będzie:(
I jak go do tego przekonać?? Co najgorsze umówiliśmy się,że wózeczek kupi jak ja już urodzę będzie miał na to co najmniej 2 doby ale jak pojedZie sam to coś mi sie zdaje,że z zielonym wróci;)

Do góry