reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie poznym popoludniem ja wlasnie pozegnalam ciocie i siostre przyjechala w odwiedziny przy okazji pokoj zobaczyc:) posiedzialysmy pogadalysmy ale masakra przezywa bo w sierpniu slub bedzie brala hehe i sukienka a to kwiatki itp osluchalam sie ja to juz chyba slubu nie wezme hehe tyle zalatwiania:)
maly chyba sie cieszy ze pusto w domu bo tak mi zaczal dawac ze szok:) rozwali sobie chyba ten domek :)

reklama
Ja wczoraj jadlam truszkawki ale tez jadlam salatke z majonezem ii w ogole duzo BIALKA ... u tresciowej ... jadlam te jajka zmajonezem i salatke :/ i sie troche mozliwe ze przemajonezowalam :/ i truskawki to chyba od tego ...
Po nos-pie przechodzi na 2-3 godziny i wraca to znowu i to nie jest ciagly bol... tylko trwa 10-15 mionut .... i przechodzi najgoresze jest to ze za przeproszeniem nie moge sobie ulzyc puszczeniem baka ... tylko mi tak bulgocze w jelitach ...
I to uczucie jakbym zaraz miala dostac biegunki :/ zadzwonilam na IP myslalam ze ciocia ma dyzur i tak jak napisalam Maqnio baba mi tak odpowiedziala ze jakby mogla to najlepiej by mi powiedziala ze " z taka dyrdymala to moge w oogole nie przyjezdzac" kazala wziac nos-pe wegiel polozyc sie pic rumianek i nie jest wzdymajacych rzeczy i nie panikowac i ogolnie jak bol bedzie nie do wytrzymania i nie pomoze nawet nos-pa to wtedy mam przyjechac ...
Wiec pisze do Was z wyrka i leze ... sobie tak to zawsze mi Pędzel na stopkach lezal i mruczkal a teraz cisza Pawel ... gdzies wyszedl do kolegi i tak cicho i glucho ze az tykanie zegara slychac . I w ogole szaro-buro mam nadzieje ze ten dziwny bol brzucha mi przejdzie ... boje sie cokolwiek zjesc:/ teraz Emko piekne ZYJATKO kurcze jak maly KRET wyglada

NIka wypij rumianek albo miete i lez kochana, przykryj sie, wygrzej i odpocznij. MOwie ci ze ja takie cos mam jak zjem nie to co trzeba, moze rzeczywiscie namieszalas i to dlatego. :*

Ps. maly kret :-D :-D :-D ahahaha dobre, ja go z nietoperzem zrownalalm :-D

Veronique oby to minelo... sprobuj moze serek ziarnisty zjesc lekki nie powinno ci siasc na zoladek...

Moj maly chyba jest na dyskotece hihi ale daje ;)

suwaczek mi jeden znikl hmm jak to mozliwe ahh

Anulka masz You Can Dance !!! :D maly juz trenuje ...
Emko noo popatrz tak z profilu istny Krecik ale albinos ... aaaaaaaaaa tooo niespotykane ale zadarty nochal uroczy !!!!
I zastosuje sie do Twoich metod herbate mietkowa strzele sobie i wygrzeje pupe...
A wogole miete i na przyklad melise mozna pic w ciazy ? :)

Veronique w różnych artykułach czytałam różne opinie na temat picia mięty w ciąży jak np tu: Zioła w ciąży - www.mamazone.pl. Ale nie wiem czy to nie przesada - lekarza nigdy nie pytałam. W każdym bądź razie ja się na rumianek przerzuciłam, też działa na trawienie. Ale z drugiej strony można znaleść opinie mam które piły mięte w ciąży codziennie i nie miało to wpływu...

Ostatnia edycja:
Weroniko mi lekarz powiedział, że mogę rumianek pić lub miętę jak miałam właśnie problemy z żołądkiem więc to nie zaszkodzi. Oczywiście gdyby się piło codziennie litrami takie rzeczy to mogłoby się przesadzić ale tak ogólnie to można. Tak mi gin powiedział. Dziewczyny mają rację, leż w łóżku ile wlezie, wygrzewaj się i myśl o dzieciątku jak będzie cudownie:-)

Hej Kochane ja powróciłam do domku :-) wykąpana siedzę przed tv :-) łóżeczko jutro zamawiam :-) Patusiu witaj Kochana :* Pozdrawiam wszystkie Mamusie :-) i Dzieciaczki :-)

reklama
Umylam lodowke booo juz Salomnella do mnie z niej krzyczala mialam takie wrazenie ... i teraz az szybki przejzaly :p mialam lezec ale przynajmniej zapomnialam troche o tym dziwnym bolu teraz sobieeee zaparze rumianek iwskakuje pod kocyk ...
Ajj mam nadzieje tylko ze te bole nie sa grozne ktore mam :/ nie mam ich caly czas ale to uczucie jak na zaprzeproszeniem sraczke nie jest fajne :/ to tez swoisty skurcz tylko ze jelit... i wlasnie nie wiedzialam czy to bol jelit czy macicy :/
Brzuszek jeszcze troszke doskwiera... dzisiaj postaram sie moze zjesc Ryz.... tylko ze ja tak na sucho nie lubie najlepiej z maselkiem i cukrem :p ale w moim stanie maselko i cukier nie "baudzo" :p
Jeszcze niema dzisiaj nic ciekawego w TV ...
Aaaaa i Wydrusiu musze Tobie podziekowac apropo mydla ... i srodkow do higieny odkad stosuje szare mydlo bialy jelen zadnych akcji swedzacych z ma mysza niema ....
:p Zreszta dobra rada Sestinki z tym mlekiem acedofilnym tez bomba ! Ulga NATYCHMIASTOWA jak swedzi ...
ale jak nie urok to sraczka :/ doslownie ... jak przestalo mnie swedziec tak teraz bole jakies sraczkowe brzucha mam :/
aaaaa i jutro mam wizyte u cioci na bielanach ide zobaczyc oddzial i takie tam :)
A Wiecie moze co u Corin ?

Do góry