reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Magia, rzeczywiście, nieraz się slyszy jakie to ludzie maja problemy i troski.. więc trzeba się cieszyc, że nas to nie dotyczy o modlić sie żeby tak zostalo..

Powiedzcie mi, opłaca sie kupic ten wózeczek, używany, przesyłka plus 50zł.. bo nie moge się zdecydowac..
Implast Bolder SD wózek wielofunkcyjny (1589466845) - Aukcje internetowe Allegro to taki jak ma maqnio, tylko model sd, a nie eco line:)

Ostatnia edycja:
reklama
magia no moze z tego wyjdzie, najwazniejsze zeby on sam tego chcial. ZOstanie podwojnym dziadkiem w jednym momencie, bo moja siostra tez jest w ciazy w 28 tygodniu, wiec jesli sie za siebie nie wezmie to zle sie skonczy ta cala historia. CHoc w sumie nie wiem czy tylko od szczerych checi to zalezy... jest to choroba tak nieprzewidywalna, zaskakuje nawet tych ktorzy mocno wierza w poprawe.. ciezko cokolwiek powiedziec na ten temat, co nie zmienia faktu ze wiara w siebie czyni cuda..

dodi mi sie bardzo podoba, jedynie co musialabys zapytac jakie wymiary ma gondolka, bo ogolnie wozeczek b.fajny

Ostatnia edycja:
dodi wyglada świetnie i cena dobra, i kolorki fajowe tylko nie wiem czy spojrzałas ale ta aukcja sie juz skonczyla..

Brzuszki dobrej nocki - idziemy z Rózinka spac:*!!!

Ostatnia edycja:
maqnio, tak tak wiem:):) ale juz pisałam do tego faceta i mówił, że może wysłać, bo na aukcji nie było takiej opcji:) tylko nie lubię robic takich grubszych zakupów na odległość.. a już w ogóle jak to jest używane.. no ale jak sie bedę dłuzej zastanawiać to nic nie wybiorę :-)

em_ka gondolka jest duża, taka jak ma maqnio, nie wiem ile dokładnie, ale pisza, że 86cm:) ale wewnatrz pewnie z 80-82 pewnie, więc jedna z większych na rynku..

sestinka podczas porodu SN córeczki wyszło na jaw że mam za wązką szyjkę macicy i nie urodze więc szybko miałam robioną cesarkę, więc teraz mam planowaną ze względu na mnie aby nie było żadnych powikłań, i na dziecko aby nie utkwilo w kanale rodnym. w tamtym przypadku miałam zneiczulenie miejscowe w kręgosłup a teraz nie wiem, zapytam mojego lekarza jak pójdę na wizytkę 20 maja.

dodiś fajny wózio, dobra cena, ma wszystkie niezbędne dodatki nawet parasolkę wygląda prawie jak nowy, fajne kolorki taki oryginalny :-) ja na twoim miejscu nie zastanawiałabym się długo tylko go kupila :tak:

maqnio slodkich snów :-)

Iwonuś no na zdjęciach wygląda super.. ciekawe czy tak samo w realu:) No i jak z nim technicznie:) och gdybym tylko mogla go zobaczyc na żywo, to byłoby łatwiej.. szkoda że to tak daleko..

Czesc dziewczynki

U mnie wielkie pakowanie wiec mniej czasu na posty. Ale caly czas Was czytam!

Emka, wiem co czujesz. Moja mama pokonala to swinstwo... 3 razy. Wiec musi byc dobrze! A teraz jest tu ze mna i nie dosc ze wszystko pakuje to jeszcze nas rozpieszcza. Cieszy sie ze mna przykladajac lapke do brzucha i wyczekujac kopniaczkow.

Dodi, nie martw sie, ponoc malenstwa troche wolniej rosna pod koniec. Wiec Laura nie bedzie taka duza jak wydaje sie teraz. Co do imion, wybralismy od razu dla chlopca i dla dziewczynki. Czekaly az malenstwo ujawni swoja plec :-)

Buziaki na dobranoc

em_ka no właśnie, a ja to taka boi duupa, zawsze sto razy mysle, oglądam, zastanawiam sie, aż okazja mi przejdzie koło nosa haha, wolę jak ktoś mi pomaga w wyborze:)

kociątka, no ja mysle, że troche przystopuje malutka:)

Napisałam znowu do tego faceta od wózka, troche go wypytałam o jego stan:) no trudno, w ciemno kupowac nie będę heh.. no i wolę zeby wystawil jeszcze raz, bo przez allegro jednak bezpieczniej, niz wysłać kase w eter i nie doczekac sie wozka:)

reklama
Do góry