reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

magia bo to chyba od organizmu zalezy, i wieku - moja mama rodzila mnie - 4600 porod sn miala 18 lat i do tej pory mowi ze spoko bylo, a potem 8 lat pozniej mojego braciaka - mniejszy byl ode mnie - i porod b. ciezki.
dodi no wlasnie, ze tez matka natura nie mogla jakos inaczej tego wymyslic - chociazby wlasnie zeby bolu nie bylo, bo to w calym porodzie jest najwiekszym problemem.

reklama
Wiecie, teraz tyle dzieje się w moim życiu, że czuję jakbym jakiś zupełnie nowy etap zaczynała. Drugie dziecko (słodka niespodzianka;-), nowe mieszkanie, nowe plany.
Jakiś przełom. Bo już popadałam w lekką depresję.

magia no i super!!! czasem zmiany sa potrzebne, daja świeższe spojrzenie na nasze zycie, a poza tym jak duzo sie dzieje, to dopiero czujemy, ze zyjemy i oby sie Wam pieknie w nowym lokum mieszkało!!

Hej witam sie wieczornie.
Magia to fajnie niech Ci się wszystko dobrze ułoży...;-)
dodiś łóżeczko śliczne
My też jeszcze nie mamy imienia, jakoś nie mogę się zdecydować, mój mąż ciągle upiera się przy jednym a mi nie zabardzo ono odpowiada...

Dziewczyny jeśli się ma planowane CC to usypiają całkowicie, bo ja z początku rodziłam ale póżniej wystąpiły komplikację więc miałam robione szybko CC ale w zneczuleniu ( w kręgosup) od pasa w dół?

reklama
Iwonuś jak jest planowa cc to chyba znieczulenie od pasa w dół.

U mnie nie zamieniało się nic od paru lat - nie pracowałam po tym jak zachorowałam na nowotwór (jajnika!) przez 7 lat, synek chorował na astmę, więc nie mogłam iść do pracy, za ciasne mieszkanie. Nic nie szło do przodu. Aż tu nagle Staś przerwał złą passę:-)

Do góry