reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
o 2 obudzilo mnie swedzenie ... ja sie wykoncze nie wiem moze powinnam zmienic lekarza albo pojechac do szpitala rycze z neiemocy .. Wsadzilam dzisiaj globulke pimafucinu ale czy ja wiem czy to infekcja a moze odrastajace wloski ? juz bity tydzien i mleko ukwaszone juz myslalam ze pomoze i to i sramto i NIC :( ja juz nie daje radyt i spalam na recnziku i posciel wymieniam regularnie i nie spie juz w majtkach i wietrze w nocy .. i jem jogurty i kefiry i co ! :( Na bank od tych infekcji cos mi sie stanie przeciez to nie mozliwe zebym je miala tak dlugo !!!! A moja Pani doktor twierdzi ze to wyjalowienie ale skonczylam cale opakowanie lactovaginalu ... i nic ... nie pomoglo ... swedzi rano i w nocy

Vera zmień lekarza,może nowy spojrzy na to inaczej i nie gol się tam widać to też nasila swędzenie.

hej mamuski!!!

newsy od balkan, na szczescie juz lepsze:), doczytałam ze sie odezwała, dobrze ze ma super opieke:)

Miłego dzionka Mamuski i Maluszki!!!

Vero a juz myslalam ze opanujesz. tak czy siak mleko zsiadłe stosuj i lakto wewnetrznie bo to sprzyjajace bakterie nie leki, nie wiem co więcej Ci pomóc. Może za dużo tego mycia i wyjaławiania?Wspominałas o irygacjach tantum, nie mylę się?

Heloouł

Mimi36 - Nie zazdroszczę zgagi, mi pomagały w pierwszej ciąży migdały - łagodziły.

Vera - Udaj się po poradę do innego gina po co masz się męczyć i nie rób sobie fryzury na dole bo faktycznie może to nasilać objawy

Któraś pisała że brzuch twardnieje ja też tak mam jak np.szybko idę ale to nie skurcze tylko z brzucha robi się kamień

Ja tez już panikuje ze tak ten czas szybko przemija ,szczerze to juz bym chciała wszystko miec przygotowane i tylko spokojnie bez nerwów sobie czekac na ten moment.Ale oczywiscie mąż uważa że jeszcze czas, zostanie z tym wszystkim na ostanią chwilę i zobaczy jak to jest obudzić się z palcem w nocniku he he ja nie mam zamiaru się denerwować takimi rzeczami mam ważną misje do wykonania i tego będę się trzymać :-Da reszta sam się ułoży .....

Dzwonilam do cioci poloznej powiedziala ze mam odstawic lacktacyd ten plyn do higieny intymnej i zamienic na szare mydlo ....
W nocy zalozylam globulke pimafucin ... i zapytalam siew cioci czy amam pojechac na izbe ona powiedziala ze nie wie czy jest sens bo ... kolejny lekarz przepisze mi cos innego i tak bedzie wkolko ....
A moja Pani doktor twierdzi ze skoro nie wyplywa nic z pochwy i tym bardziej jest to nie smierdzace ze juz tak napisze to na pewno nie jest to grzybica wiyzte mam 10 maja ...
zostaly mi dwie globulki zaloze 2 dzisiaj wieczorem i trzecia jutro wieczorem ...
Mam to wszystko wietrzyc a nie dusisc w majtkach ... i nie depilowac ... :/
Sil mi brakuje az nerwowa przez to jestem ... sotje a tu mnie tak swedza te wargiii ze mam ochote rozryczec sie w glos !
jak siedze teraz bez bielizny to jest ok ... jak pochwa nie ma stycznosci z zadnymi materialami ... to nie swedzi ...
Swedzi rano kiedy na noc nie zdejme majtek ... albo wieczorem bo calodziennym noszeniu majtek mimo iz je zmieniam 4 razy dziennie :/
Sestinko podmywalam sie tantum Rosa ... i w ogole kilka razy w ciagu dnia lacktacydem bo nie moglam zniesc tej lepkosci pochwy... im bardzije mi sie wszystko kleilo i im bardziej mam wszystko spocone od cieplej temperatury na dworzu tym bardziej mnie swedzi ...
Dlatego jak siedze teraz bez bielizny to ulga... Boje sie bo przeciez przez takie cos moge doprowadzic do przed wczesnego porodu ...poza tym mam takie swedzenia punktowe... i jak wzielam lusterko to w tych miejscach ewidentnie kłuja te cholerne odrastajace wloski ktore dotykaja podraznionej pochwy... i stad chyba to wszystko :/ juz sama nie wiem musze poczekac az odrosna no bo co

Ostatnia edycja:
Najważniejsze nie depiluj to moim zdaniem nasila swędzenie,musisz spać w majtkach?ja nie mogę np uciskają mnie za bardzo

Nooo moge :/ mam takie dla ciezarowek ale nie powinnam bo wszystko sie poci mi w nocy :( ... Wlasnie znalazlam cos apropo kobiety ktora depilowala sie w ciazy... i odrastajace wloski byly STRASZNEIE porczywe iii swedzialo ja niemilosiernie ... DobraMama.pl - Golenie krocza - Forum hmmm ale ja sie nie pokusze juz na golenie poczekac az one odrosna .. tak jak piszesz Mimi ... bo to moze jeszcze bardziej podraznic

reklama
Spróbuj spać bez majtek,może będzie ulga.może też nie podmywaj się kilka razy w ciągu dnia,mama mi mówiła,ze mozna raz płynem do higieny intymnej. Dobra decyzja o niegoleniu:)!

Do góry